Trucuri pentru a slăbii mai ușor

 

5 trucuri pentru a slăbii mai ușor

Trucuri-pentru-a-slabi-mai-usor.jpg

 După ce ai analizat problema din toate unghiurile, după ce ai testat mai multe teorii diferite sau mai multe tehnici, tot nu ai reușit să îți menții greutatea și tot ai pus câteva kilograme în plus? Iată câteva trucuri și sfaturi pentru a slăbi mai ușor și pentru a avea o siluetă de invidiat. Și rezultatele vor fi extrem de eficiente, rezonabile și pe termen lung.

 

Un măr și menta piperita

 Chiar dacă unele trucuri par mai bizare, asta nu înseamnă că nu sunt eficiente. Se pare că se recomandă să miroși din plin uleiul esențial de menta piperita, o banană sau chiar un măr pentru a reuși să scazi în mod semnificativ senzația de foame. Se pare că de fapt, aceste miresme îi conferă organismului impresia că este pe cale să mănânce. Și uite cum vei reuși să slăbești fără să consumi vreo calorie.

 

Mănâncă feluri de mâncare cât mai picante

 Japonezii sunt cei care au descoperit acest truc extrem de eficient care presupune pur și simplu să mănânci picant. Punând în valoare gustul preparatelor tale cu semințe de muștar, cu ardei iute, cu wasabi sau orice alt condiment, vei reuși să activezi funcția de ardere de grăsimi și de calorii a metabolismului și vei reuși să pierzi din greutate mult mai ușor.

 

Vitamina C

 Și vitamina C te poate ajuta să slăbești mai ușor! O cură cu această vitamina îți va împiedica corpul să continue să stocheze grăsimi și deci să ia kilogramele în plus cu orice ocazie. În plus, consumând alimentele bogate în vitamina C vei fi și mai bine dispusă și vei reuși să înfrunți viața de zi cu zi cu mai multă energie.

 Profită deci pentru a pentru a degusta sucurile de fructe și cele smoothie care sunt concentrate de vitamine și de savoare.

 

Albastru peste tot

 Albastrul este o culoare foarte frumoasa. Dar știai că te poate ajuta să slăbești? Da, se pare că dacă vei mânca din veselă albastră te vei sătura mult mai repede. În plus, mai trebuie să eviți să mănânci în unele încăperi în care este mult roșu, galben sau galbenul deoarece apetitul ți se va mări.

 

Fii cât mai ingenioasă

 Pentru a-ți ajuta corpul să slăbească fără efort, trebuie să fii și ingenioasă și să îl ajuți. Poți miza și pe unele plante care te ajută să slăbești dar și  spirulina te va ajuta să te simți sătulă mult mai repede.