Ce să mănânci pentru un abdomen plat?

 

Ce trebuie să mănânci pentru un abdomen plat?

ce sa mananci pentru un abdomen plat

 Pentru a-ți păstra sau pentru a-ți regăsi abdomenul plat secretul stă în farfurie! Ai nevoie doar de unele produse care sunt proaspete și care ajută la digestie. Deci pe lângă ședințele de abdomene iată care sunt alimentele de consumat.

 

Grepfrut

 Nu toate citricele sunt bune pentru digestie. Dar grepfrutul și pomelo fără coajă da. Trebuie deci să încerci un granite de grepfrut.

 

Ridichea neagră

  Este un excelent depurativ și are și unele virtuți detoxifiante. Chiar și atunci când se consumă crudă. Răzuită fin, asezonată puțin este delicioasă. Poți încerca un carpaccio de ridichi negre cu brânză.

 

Carnea și peștele slab

  Nu trebuie să neglijezi proteinele animale dar trebuie să privilegiezi carnea albă sau peștele slab. Carnea sau peștele gras vor încetini digestia și vor veni cu senzație de greutate în stomac. Peștele preparat în papiotă este cea mai bună idee.

 

Cartofii clasici sau cartofii dulci

 Sunt bine tolerați dacă sunt mestecați așa cum trebuie. Și trebuie să fie felii. Trebuie deci să eviți piureul sau supele cremă și să privilegiezi o preparare pe aburi sau la cuptor cu puțin ulei de măsline și lămâie.

 

Păstârnacul

 Este o legumă foarte bine tolerată la nivel digestiv. Este un verișor al morcovului care se pretează numeroaselor rețete savuroase precum „cartofi prăjiți”de păstârnac. Se poate amesteca și cu o mulțime de alte legume.

 

Toate varietățile de dovleac

  Sunt bogate în fibre și vor facilita tranzitul. Sunt deci de recomandat contra balonărilor. Poți prepara dovleceii în salate, la cuptor sau alături de cartofi dulci și struguri.

 

Clementinele

 Sunt delicios de dulci și puțin acide. Deci nu ai de ce să te privezi de ele dacă vrei să ai un abdomen plat. Poți încerca chiar să le prepari în jeleuri.

 

Prazul

 Are proprietăți digestive și este extrem de benefic pentru sănătate. Trebuie însă consumat doar partea albă pentru a facilita confortul digestiv. Poți încerca să prepari un fondue de praz.

 

Lintea corail

 Lintea corail nu conține atât de multe fibre ca și celelalte leguminoase deci este extrem de bine tolerată. Poți prepara o delicioasă supă cu lămâie și coriandru.

 

Morcovii

 Morcovii sunt niște legume indispensabile ușor de pregătit. Vin cu mai multă bună dispoziție în farfurie.

 

Feniculul.

 Are un gust puternic și este o legumă interesantă. Se poate prepara pe aburi sau alături de cimbru.Cu ulei de măsline și lămâi este la fel de delicios.