Slăbește cu mici trucuri din toată lumea

 

Slăbește cu mici trucuri de ici și colo!

slabeste cu mici trucuri din toata lumea

 Toată lumea are în mare o idee cu privire la cum ar trebui să slăbească. În general,se crede că o alimentație echilibrată alături de o activitate fizică regulată sunt cele care dau cele mai bune rezultate. Este vorba despre o manieră inteligentă de a slăbi dar acestei rețete se mai pot adăuga unele mici trucuri.

 Și peste tot în lume femeile au trucurile lor care se transmit din generație în generație. Iată câteva dintre ele.

 

Thailanda- cu cât mai picant, cu atât mai bine.

 Mâncarea picantă este cea care te ajută să mănânci mai încet, adică să îți dai cu adevărat seama de momentul în care nu îți mai este foame. În plus, aceasta este cea care mărește lejer metabolismul.

 

Brazilia- nimic nu se compară cu tradiția.

 Unul din felurile de mâncare tradiționale de aici se numește feijoada, un preparat pe bază de orez și fasole neagră. O porție potolește foamea și furnizează destule fibre și glucide pentru ca tu să nu mai ronțăi între mese.

 

Indonezia- posturi ocazionale.

 Celor care vor să să slăbească li se recomandă să țină un post de la răsăritul până la apusul soarelui, o dată pe săptămână. Doar apa și orezul sunt permise. Bineînțeles că nu trebuie în rest să consumi multe grăsimi și multe dulciuri nici să mănânci ca zece în celelalte zile ale săptămânii.

 

Elveția- cereale la ora cinei.

 O masă simplă constituită din muesli – un amestec de cereale, nuci si fructe uscate alături de lapte și iaurt este cea care potolește foamea până a doua zi.

 

India – yoga și curry.

 Practica ancestrală a acesteia este cea care permite să îți dezvolți mușchii dar și să te concentrezi și să rămâi atent cu tot ceea ce te înconjoară. Aici intră și sentimentele de sațietate și de foame. În plus, condimentul care dă cea mai frumoasă culoare preparatului curry – curcuma este cea care vine cu cele mai multe beneficii și îți permite să îți reglezi metabolismul.

 

Norvegia - ne mișcăm în familie.

 Zilele de vacanță și sfârșitul de săptămână este rezervat mișcării în familie. Schi, drumeții, plimbări cu bicicleta, etc.

 

Germania – importanța micului dejun.

 Micul dejun compus din proteine, cereale integrale și fructe proaspete este un must have aici.

 

Mexic – o masă cât mai lejeră seara.

 Aici în timpul zilei se mănâncă mese mai copioase și o supă sau salate de fructe seara.

 

Polonia – se evită restaurantul.

 Aici lumea a înțeles că mesele de la restaurant sunt mai grase, mai sărate și mai dulci.

 

Ungaria – aici se iubește oțetul.

 Acidul acetic conțnut de oțet folosit în marinatele pentru legume se pare că face talia de viespe.

 

Africa de Sud- importanța ceaiului.

 Ceaiul roiboos este cel care limitează aporturile de hrană.

 

Japonia – o mică siestă.

 O mică pauză de 20-30 de minute în timpul zilei este cea care îți va restabili organismul și cea care te va face să realizezi că de fapt că scăderea de energie este cauzată de oboseală și nu de foame.

 Ce truc vei pune în aplicare?