Slăbește cu ajutorul uleiurilor esențiale

 

5 reţete de slăbit cu uleiuri esențiale

slabeste cu ajutorul uleiurilor esentiale

 Pentru a maximiza efectele unei diete și pentru ca un regim să fie cât mai eficient, este necesar să îți iei unele precauții şi să mizezi pe unele trucuri care te vor ajuta să pierzi kilogramele în plus. Poți miza şi pe uleiurile esențiale care te pot ajuta și ele să slăbești.

 

Începe cu detoxifiere.

 Pentru a nu începe pe picior greșit un regim, trebuie mai întâi să îți ajuți corpul să de debaraseze de tot ce ar putea dăuna eficienței dietei tale. Pentru asta trebuie să mizezi pe un ulei esențial care să îți detoxifice corpul. Metabolismul tău va fi astfel mult mai receptiv la stimulii aduși de un regim alimentar echilibrat. Pentru asta ai nevoie de: ulei esențial de geranium, de ulei esențial de lămâie și de ulei esențial de ienupăr.

 Amestecă cele trei ingrediente în părți egale şi ia două picături de trei ori pe zi. Un drenaj lejer care îţi va pregăti corpul pentru pierderea în greutate.

 

Pentru ca să nu îți mai fie foame.

 Uleiurile esențiale te pot ajuta la o mulțime de lucruri. Difuzând câteva combinații de uleiesenţial la tine în interior vei putea să eviți senzațiile de foame care uneori nu îţi mai dau pace. Este de ajuns pentru asta daca pui într-un bol câteva picături de ulei esenţial de menta piperita. Pune bolul pe birou. Inhalarea acestui ulei te va ajuta chiar să scapi de nevoia de a mai ronţăi de-a lungul zilei. Mai poţi pune acest ulei esenţial şi pe gulerul cămăşii pentru a fi expus toată ziua la acest parfum.

 

Pentru a stabiliza moralul.

 Un regim de slăbire poate veni cu stres, cu frustrări, cu emoţii care pot dăuna eficienței unui regim. Dar pentru a putea întări efectele dietei tale poţi încerca să calmezi tensiunile făcând apel la efectele benefice şi relaxante ale uleiurilor esenţiale. Cel de bergamotă este ideal. Are un efect direct asupra sistemului endocrinian şi deci şi asupra gestionării emoțiilor. Pune câteva picături în cadă şi lasă loc relaxării.

 

Pentru un abdomen plat.

 Pentru un abdomen plat, uleiul esențial de tarhon este cel mai potrivit. Consumă pur şi simplu o picătură sau două de ulei după masă timp de 10 zile. Sau îl poţi amesteca cu o linguriţă de ulei de măsline.

 

Țelina pentru o mai bună digestie.

 Uleiul esenţial de ţelină are o acțiune drenantă şi elimină şi toxinele.

Asociază uleiurile esențiale cu un regim alimentar echilibrat şi cu o activitate fizică regulată.