Slăbește cu dieta Slenderline

 

Dieta Slenderline te ajută să îți menții silueta

slabeste cu dieta slenderline

 Cine a zis că feculenții sunt interziși în cadrul unei diete de slăbit? Cu siguranță nu inventatorul dietei Slenderline. Această dietă mizează pe ideea consumului de paste în timp ce altele le exclud din start. Iată mai multe despre această dietă cunoscută și sub numele de dieta pastelor.

 Fie că ești adult sau copil, cu siguranță adori pastele. Însă, înaintând în vârstă, acordăm o atenție mai mare siluetei și încercăm, pe cât posibil, să evităm consumul de feculenți. Aici intervine dieta Slenderline a cărei idee principală este consumul de paste pentru a slăbi.

 

Ce este dieta Slenderline?

 Consumul pastelor fără moderație, iată ce preconizează dieta Slenderline.

Dieta Slenderline ne sfătuiește să respectăm patru reguli stricte pentru a slăbi rapid datorită acestei diete pe bază de paste.

 - Consumă feculenți la toate mesele fără excepție pentru a te păstra în formă și pentru a pierde din grăsime.

 - Redu consumul de legume care au tendința să favorizeze stocarea de apă în stomac.

 - Diminuează aporturile de grăsime.

 - Evită să consumi alimente bogate în amidon.

 

Avantajele dietei Slenderline

 După cum spuneam mai sus, există diete de slăbit mult mai dificile de urmat din punct de vedere gustativ. Paste, orez, cartofi…este mai ok să le consumi decât varza de Bruxelles sau topinambur crud.

 Consumul regulat de feculenți permite menținerea masei musculare eliminând grăsimile (se știe că pastele sunt preferatele marilor sportivi). Deoarece pastele sunt bogate în feculenți, nivelul de energie va fi unul crescut.

 Odată kilogramele pierdute, greutatea stabilizată, kilogramele nu mai revin și se evită senzația de frustrare.

 

Dezavantajele dietei Slenderline

 Chiar dacă adori feculenții și pastele, consumul lor pe termen lung poate deveni plictisitor. De aceea, este imperativ să variezi plăcerile, mai bine spus, rețetele. Trebuie să mizezi pe creativitate în momentul în care urmezi această dietă. Atenție la carențe!

 Această dietă este ideală pentru cele cărora le place să consume feculenți fără moderație. Este o dietă ce se adaptează individual fiecărei persoane. Dacă îți este teamă de frustrări, liniștește-te, dieta Slenderline nu presupune nicio interdicție. Singurul inconvenient este că pierderea în greutate este mai lentă. Insă se va face încet dar sigur. In plus, dieta Slenderline permite evitarea efectului yo-yo.

 O zi tip din cadrul dietei Slenderline depinde în mare parte de tine, în funcție de indicele mesei corporale. Trebuie să introduci feculenți la fiecare masă însă trebuie și să cântărești fiecare aliment în parte în funcție de masa ta corporală.