Vrei să slăbești? Iată ce trebuie să mănânci si când

 

Vrei să slăbești? Iată ce trebuie să mănânci și în ce moment al zilei

vrei sa slabesti iata ce trebuie sa mananci si cand

 Nu este ușor să îți păstrezi silueta și să ții regim. Cu toate acestea, există o mulțime de alimente care te pot ajuta. Iată cum să te alimentezi pentru a scăpa de pofta de ronțăit, pentru a mânca mai puțin în timpul zilei, pentru a scăpa de senzația de foame. Cu alte cuvinte, cum să îți păstrezi silueta și să reușești să scapi de kilogramele în plus.

 

Un măr înainte de masă

 Consumul unui măr înainte de masă îți permite să scapi de senzația de foame, să reduci cu până la 15% caloriile absorbite și să scapi de pofta de ronțăit dintre mese. Hidratant, detox, mărul este un super fruct care are grijă de silueta ta. Deoarece mărul este bogat în fibre solubile și insolubile (excelente pentru tranzit), consumul unui măr înainte de masă îți permite să îți cureți sistemul digestiv. Protecția formată de fibre îți permite să ții sub control nivelul de colesterol și de zahăr din sânge.

 

Un avocado înainte de masă

 Consumul unei jumătăți de avocado înainte de fiecare masă reduce cu 40% dorința de a mânca în următoarele trei ore de la ultima masă. Avocado conferă rapid senzația de sațietate și reglează nivelul de glicemie. Datorită conținutului bogat de fibre solubile și insolubile, avocado facilitează tranzitul intestinal și încetinește degradarea glucidelor.

 

Un ou la micul dejun

 Un mic dejun bogat în proteine îmbunătățește în mod considerabil controlul apetitului și ne scapă de pofta de ronțăit. Un ou de 7-8g conține în jur de 60g de proteine, adica jumătate din necesarul zilnic.

 

Apă înainte de fiecare masă

 Dacă bei două pahare mari cu apă înainte de masă îți vei diminua apetitul. Deoarece simptomele de foame sunt similare celor de deshidratare, la ficare senzație de foame, bea un pahar cu apă plată. Acest lucru îți permite diminuarea numărul caloriilor ingerate de-a lungul zilei.

 

Ardei iute pe post de condiment

 Ardeiul iute, bogat în capsaicină, permite scăderea nivelului de colesterol rău. Acesta, adăugat în felurile de mâncare, permite apariția rapidă a senzației de sațietate.

 

Nuci la gustare

 Nucile sunt excelente pentru controlarea apetitului deoarece sunt bogate în grăsimi mononesaturate, în proteine și în fibre. Aceste oleaginaose permit o digestie mai lentă și controlul glicemiei. În plus, acestea sunt recomandate pentru diminuarea riscului apariției diabetului de tip 2. Consumând nuci de cel puțin o dată pe săptămână, riscurile de diabet se reduc cu până la 13%.