Slăbește cu ajutorul regimului Tahiti

 

Slăbește cu ajutorul regimului Tahiti

slabeste cu ajutorul regimului tahiti

 O talie trasă prin inel, corp ferm și tonifiat…visul oricărei femei, nu-i așa? Exact acesta este obiectivul regimului Tahiti, un regim destul de restrictiv însă extrem de eficient al cărui rezultate sunt vizibile după doar câteva zile. Cum funcționează acest regim? Care sunt principiile regimului Tahiti? Vei afla în cele ce urmează.

 

Originile regimului Tahiti

 Jessica Ayzade este inițiatoarea regimului Tahiti, regim ce are drept scop lupta împotriva obezității datorită unor meniuri bazate pe alimentația polineziană. Jessica, fiind profesoară de dans tahitian, a locuit în Tahiti o perioadă destul de lungă de timp. A putut astfel constata faptul că hrana occidentală deteriorează starea noastră de sănătate iar nivelul de obezitate al occidentalilor este în continuă creștere.

 Jessica este de părere că cea mai bună soluție în lupta cu obezitatea este reîntoarcerea la surse pentru o pierdere în greutate rapidă și eficientă.

 

Principiile regimului Tahiti

 Regimul Tahiti figurează în cadrul regimurilor de tip express deoarece se întinde pe o durată de doar patru zile. În cursul acestei perioade scurte vei consuma doar produse lactate, fructe, legume, carne de pasăre și pește. Vei spune adio feculenților, cărnii roșii, dulciurilor și pâinii.

 

 Regimul Tahiti seamănă destul de mult cu regimurile pe bază de proteine care reduc consumul de zaharuri și grăsimi din alimentație. Timp de patru zile, kilogramele se vor pierde rapid, între 3-4 kilograme. După care poți urma acest regim o dată pe lună pentru a-și stabiliza IMC-ul pe termen lung. În funcție de kilogramele pe care vrei să le pierzi, poți să ții acest regim mai mult de 4 zile, până când ajungi la greutatea dorită. Totuși, îți recomandăm să alternezi patru zile de regim cu trei zile de alimentație normală. Regimul Tahiti este sărac în calorii, este bogat în vitamine și minerale pentru a se evita senzația de foame și de oboseală.

 Regimurile pe bază de proteine și-au demonstrat deja eficiența. Eliminarea zaharurilor din alimentație îți garantează o pierdere în greutate pe termen lung. Această privare îți va obliga organismul să facă apel la rezervele de grăsime din corp. Proteinele prezente în cantitate mare în cadrul regimului Tahiti. Proteinele consumate în cantități mari permit reducerea nivelului de trigliceride și de colesterol din sânge. Drept consecință, încă de la debutul regimului, pierderea în greutate este asigurată.

 

Micul-dejun

 - Un ceai sau o cafea fără zahăr;

 - Un pahar cu lapte de soia;

 - 200g de brânză albă;

 - O jumătate de fruct sărac în calorii;

Gustare: brânză 0%;

Prânz:

 - O salată de legume;

 - Pește sau crustacee însoțită de o salată verde;

 - Un sfert de ananas, o felie de pepene roșu, o jumătate de mango și un iaut 0%;

Gustare: brânză 0%;

 

Cină:

 - O salată;

 - Un pește sau o bucată de carne albă, însoțită de o salată și de legume;

 - O salată de fructe, o jumătate de fructul dragonului, o jumătate de papaya sau un iaurt 0%;

 Este bine ca peștele și crustaceele să fie însoțite de lapte de cocos. Este bine să te hidratezi de-a lungul zilei, cu apă, apă de cocos sau ceai verde.