Slăbește cu ajutorul metodei 2-4-7

 

Slăbește cu ajutorul metodei 2-4-7

slabeste cu ajutorul metodei 2 4 7

 Vrei să slăbești pe termen lung, fără frustrări, fără probleme? Noua metodă de slăbit, metoda 2-4-7 combină sfaturile alimentare cu suplețea lăsând loc unor plăceri alimentare din când în când. Descoperă această metodă cu ajutorul nutriționistului Jacques Friucker dar și cu ajutorul nostru.

 

De ce 2-4-7?

 2 deoarece este vorba de două mese principale – micul dejun și cina – 4 gustări zilnice timp de șapte zile la care se adaugă un bonus, micile plăceri de care vorbeam mai sus (ciocolată, feculenți și vin). Obiectivul acestei metode de slăbit este să le ajute pe doamne și domnișoare să își recapete suplețea, să își regândească regimul alimentar, fără să se privească de unele alimente.

 

Câte kilograme se pot pierde cu ajutorul metodei 2-4-7?

 În cursul primei faze se pot pierde între 3-5 kilograme pe lună.

 

Etapa numărul 1: Fracționarea alimentelor

 Cele două mese principale ale zilei – micul dejun și cina – vor cuprinde alimente de tipul carne de pasăre, pește, ouă, carne slabă (100-120g), legume fără moderație (cel puțin 150g pe zi) și foarte puține materii grase. Poți adăuga câteva crudități, o ciorbă de legume sau câteva fructe de mare, fără feculenți, fără materii grase.

 Cele patru gustări – cuprind fructe proaspete sau iaurturi fără grăsime. Asta nu înseamnă că vei mânca mai mult de-a lungul zilei ci vei repartiza gustările astfel: 10:00, 16:00, 19:00, 22:00.

 Fracționarea alimentației favorizează pierderea în greutate. Astfel, se va fabrica mai puțină insulină, se vor stoca mai puține calorii, drept urmare pierderea în greutate va fi mai rapidă și mai eficientă. Încearcă pe cât posibil să folosești ulei de rapiță, de ulei și de nuci. În ciorbă nu vei pune cartofi. La gustare, vei consuma patru fructe și patru lactate. Dacă ți se pare prea mult, poți reduce cantitatea gustărilor în funcție de nevoile tale.

 

Etapa numărul 2: Bonusul

 Toate alimentele propuse și recomandate în prima etapa sunt păstrate. La acestea se adaugă șapte posibilități de bonus de repartizat de-a lungul întregii săptămâni.

 - O farfurie de feculenți – 200g- în fiecare zi din săptămână în loc de cele patru gustări.

 - O porție de pâine la micul-dejun sau la cină – 80 g. Alege pâinea integrală.

 - Mai multe materii grase în această etapă.

 - 300g de brânză pe zi.

 - Un mic dejun de rege cu 40-80g de pâine, 10g de unt, 2-3 linguri de miere sau de dulceață.

 - O masă mai bogată de două ori pe săptămână – cartofi prăjiți, mezeluri. Consumă-le împreună cu legume, fără pâine sau brânză.

 - Un produs de patiserie odată la două zile sau o tartă de fructe.

 - În fiecare săptămână vei alege unul din aceste bonusuri sau același.

 

Etapa numărul trei: Stabilizarea

 După ce ai reușit să pierzi câteva kilograme a sosit perioada de stabilizare compatibilă cu gusturile și stilul tău de viață. Dimineața poți consuma feculenți – pâine sau cereale – un produs lactat, un ou, șuncă și un fruct. Ai grijă cu materiile grase.

 La prânz și la cină trebuie să consumi cât mai multe legume și proteine dar și feculenți.

 Cu ajutorul acestei diete vei reuși să slăbești pe termen lung și să îți păstrezi greutatea obținută.