Bauturi care te ajuta sa slabesti

 

6 băuturi care te ajută să slăbești fără efort

bauturi care te ajuta sa slabesti

 Foarte mulți dintre noi îşi doresc să slăbească pentru a fi în armonie cu corpul lor. Uneori însă dietele nu sunt cele mai potrivite şi sunt extrem de restrictive. Dar conjugând un regim cu nişte băuturi care au capacitatea de a arde grăsimile, poți obține niște rezultate mai mult decât satisfăcătoare. Regimul tău va fi şi el mai eficient.

 Aceste băuturi nu numai că te ajută să slăbești fără prea mult efort, dar au şi proprietatea de a veni cu multe beneficii pentru organism, păstrându-ţi în același timp forma.

 

Ceaiul verde.

 Ceaiul verde este o băutură bogată în anti-oxidanţi care ajută corpul să ardă grăsimi foarte repede. Pentru ca ceaiul verde să fie eficient, trebuie să facă parte dintr-un regim alimentar echilibrat. Trebuie şi să faci mișcare cel puţin 30 de minute în fiecare zi. Vei vedea că vei obţine cele mai bune rezultate.

 

Aloe Vera.

 Pentru a te ajuta să pierzi în greutate, mai există o plantă celebră pentru proprietățile sale detoxifiante. Sucul de Aloe Vera este recomandat în diete deoarece poate îmbunătăți digestia şi poate curăţa corpul în câteva zile.

 

Ginsengul de Siberia.

 Ginsengul siberian se recomandă şi el pentru persoanele care vor să slăbească. Are avantajul de a reduce pofta de a mânca ceva dulce şi de a stabiliza nivelul de glicemie. Un nivel de glicemie ridicat poate favoriza stocarea de grăsimi. Vei avea deci toate şansele să ajungi la nivelul de greutate dorit.

 

Oțetul de cidru.

 Oțetul de cidru este o poțiune magică ideală pentru persoanele care își doresc să slăbească repede. O băutură care conține pectină ca şi mărul. În timpul digestiei, oțetul de cidru poate să reducă stocarea grăsimilor, suprimă senzația de foame şi facilitează digestia. Şi nici nu are efecte secundare. O veste foarte bună.

 

Ceaiul cu ghimbir.

 Ghimbirul este un aliment care crește temperatura corpului, adică ajută şi la stimularea metabolismului. Corpul va putea să ardă calorii astfel mult mai repede. Şi să nu uităm că mai are unele virtuți asupra digestiei dar şi pentru a reduce senzația de foame.

 

Merișorul.

 Pentru a reduce stocarea de grăsimi sau pentru a întări eliminarea lor, merișorul îţi vine în ajutor. Merișorul este un foarte bun drenant natural care te ajută să elimini toxinele şi grăsimile care sunt în țesuturi şi care sunt responsabile de apariția celulitei şi a retenției de apă. Fă infuzii cu merișor şi bea cât mai mut pentru a beneficia din plin de virtuțile sale.