Regim detox cu fructe rosii

 

Un regim detox cu fructe roșii

regim detox cu fructe rosii

 Foarte practic vara, regimul cu fructe roșii este cel care te va ajuta să elimini foarte ușor toxinele. Fructele roșii conțin foarte puține calorii și vin cu o senzație de sațietate. Un regim care se poate ține deci foarte ușor.

 

Despre ce este vorba în regimul detox cu fructe roșii?

 Regimul detox cu fructe roșii se adaptează tuturor deoarece față de alte regimuri detox, nu vine cu nici un fel de carență. Trebuie doar să mănânci fructe roșii la ora cinei.

 

Ce mâncam în timpul regimului detox

 La micul dejun și la prânz poți consuma feluri de mâncare normală dar poți integra și aici fructele roșii. Poți încerca să mănânci fructe roșii cu brânză, un sorbet de fructe roșii care îți vor face cura detox să fie mai mult decât plăcută. De-a lungul zilei ar trebui să suprimi ceaiul și cafeaua și să bei mai degrabă ceaiuri de plante sau de fruct roșii, de ce nu.

 

Cat trebuie sa ținem regimul detox cu fructe roșii

 Cel mai bine ar fi să ții această cură între 8 și 10 zile. Dar dacă acest lucru ți se pare a fi pre greu poți face o cură totală de fructe roșii timp de 24 de ore. Adică să mănânci doar fructe roșii fără nici un alt aliment. Dar această cură nu trebuie să țină mai mult de 24 de ore, deoarece vine cu o mulțime de carențe pe termen lung.

 

Avantajele acestui regim detox cu fructe roșii.

 Cura detox cu fructe roșii îți va permite să îți redinamizezi organismul. Din punct de vedere fizic bineînțeles, dar și din punct de vedere psihic deoarece va fi o plăcere să ronțăi aceste delicioase și suculente mici fructe.

 Fructele roșii au și unele virtuți diuretice. Adică te vor ajuta și să scapi de o proastă circulație. Senzația de sațietate cu care vin îți va duce pofta de carne sau de lactate și vei pierde chiar și câteva kilograme în plus. Un regim care ținut de câteva ori pe an te va ajuta și să slăbești și să îți reglezi nivelul de colesterol.

 

Câteva cuvinte despre aceste fructe minunate.

 Fiecare fruct roșu vine cu avantajul său particular. În plus, acestea se completează unul pe altul.

 - căpșuna este un veritabil aliat pentru formă. Conține foarte puține calorii și te ajută să diminuezi porțiile fără să te privezi în vreun fel.

 - zmeura este foarte bună pentru circulația sanguină.

 - merișoarele te ajută să lupți contra calculilor renali, infecțiilor urinare și inflamațiilor gingiilor.

 - coacăzele roșii sunt pline de vitamine și sunt un aliat pentru tranzitul intestinal.