Ce personalitate ai în funcție de culoarea ochilor

 

Culoarea ochilor îți arată ce personalitate ai

Ce personalitate ai în funcție de culoarea ochilor Se spune adesea că ochii sunt oglinda sufletului, dar ce știi în legătură cu culoarea acestora? Fie că sunt închiși sau deschiși la culoare, ochii spun multe lucruri despre personalitatea ta. Culoarea ochilor se află în strânsă legătură cu trăsăturile tale de caracter. De exemplu, poate avea o incidență asupra felului în care faci față durerii. Relația dintre ochi și sănătate i-a fascinat mereu pe cercetători. Unele studii științifice au reușit să determine o legătură reală între personalitatea și sănătatea oamenilor pe de o parte, și culoarea ochilor pe de altă parte. Aceste studii au arătat de exemplu, că femeile însărcinate cu ochii deschiși la culoare resimt mai puțină durere decât omoloagele lor cu ochii închiși la culoare.

 

Ochii căprui

 Este cea mai răspândită culoare din lume: peste 50% din populația mondială are ochii căprui. Dacă ai ochii căprui, trebuie să știi că, după spusele cercetătorilor, ești o persoană empatică care reușește să se pună în locul celorlați. Reflexele persoanelor cu ochi căprui sunt mai rapide decât cele ale persoanelor cu ochi deschiși la culoare. Drept urmare, persoanele cu ochi căprui sunt mai potrivite pentru sporturile care necesită reacții instantanee și imediate cum este tenisul.

 

 Această diferență se explică prin prezența genelor legate de melanină. Acest pigment responsabil de culoarea închisă predispune la sensibilitate și durere și optimizează timpul de reacție la persoanele cu ochii căprui. Melanina se află în strânsă legătură cu funcționarea creierului, de unde și rapiditatea de reacție la persoanele cu ochii căprui. De altfel, persoanele cu ochii căprui au nevoie de o mai mică cantitate de alcool pentru a se ameți și nu riscă să devină dependenți.

 

Ochii albaștri

 Știai că persoanele cu ochi albaștri sunt mai eficiente în activitățile pe care le întreprind decât persoanele cu ochii căprui? Acestea sunt mai organizate, le place să își organizeze sarcinile din timp. Culoarea albastră este sinonimă cu tinerețea. Drept urmare, persoanele cu ochii albaștri au o aparență tinerească și inocentă. De aceea sunt mai atractive și atrag atenția celorlalți cu o mai mare ușurință.

 În schimb, persoanele cu ochii albaștri sunt mai sensibile la stres și la anxietate. În ciuda acestor puncte negative, persoanele cu ochi albaștri sunt percepute drept persoane inteligente, deoarece reușesc în orice activitate ce presupune reflexie.

 

Ochii verzi

 Ai ochii verzi? Dacă răspunsul este Da, trebuie să știi că există o mulțime de persoane care și-ar dori să lucreze cu tine deoarece ești o persoană calmă și relaxată, debordezi de carisma și mister. Sexy, curajoasă, misterioasă, așa s-ar putea caracteriza în trei cuvinte o persoană cu ochii verzi. Cel puțin așa ești percepută de persoanele din exterior.

 Verdele este o culoare mai rară: doar 2% din populația mondială are ochii verzi. S-ar putea spune că ești cu adevărat unică. Se spune despre persoanele cu ochii verzi că sunt gingașe, sincere, stabile, acestea fiind principalele lor ingrediente în relațiile cu ceilalți.

 

Ochii negri

 Atuurile persoanelor cu ochii negri sunt următoarele: voința, răbdarea de a aștepta momentul potrivit și o energie debordantă. Au o voință de fier, sunt ambițioase, individualiste, pot fi geloase în unele situații.

{jcomments on}