Dorintele tale pot deveni realitate

 

Visătorii sunt cei care își îndeplinesc dorințele

dorintele tale pot deveni realitate

 Întotdeauna oamenii tind să fie prea realişti sau prea serioşi. Visătorii sunt prea puţini, însă aceia care visează cel mai mult sunt cei care reuşesc în viaţă la un moment dat. Oamenii serioşi şi realişti merg pe premiza că tot ce se întâmplă în viaţa unui om este scris într-o carte sus în cer şi nu au cum să schimbe circumstanţele acestea. Alţii consideră că au greşit în viaţă şi uite de asta nu au bani şi sunt bolnavi. Pentru că au păcătuit, Dumnezeu îi pedepseşte.

 

Dumnezeu este conştiinţa noastră

 Să punem însă cărţile pe faţă. Da, există un Dumnezeu, dar la fel de bine putem să îi spunem Forţa Divină, Univers, Inteligenta Atotputernică etc. Există o singură putere. Şi această putere se află în fiecare om! Acest Dumnezeu, această putere se găseşte în fiecare om de pe această planetă şi ne-a trimis pe Pământ pentru a experimenta frumuseţea vieţii, pentru a crea şi pentru a ne cunoaşte cine suntem cu adevărat.

Cum am fi putut cunoaşte ce este ura, dragostea, fericirea,boala, abundența dacă nu am fi venit pe Pământ? Dar noi suntem aici ca să ne creăm viaţa şi destinul. Nu există ca să avem un destin scris. Gândiţi-vă puţin logic! Dacă ar fi aşa ce rost ar mai avea să venim pe Pământ? Această Forţă ne-a lăsat să venim pe pământ ca să construim planeta şi să ne bucurăm de această viaţă.

 

Ne-am născut abundenţi pe acest pământ

 Abundența este starea reală a fiinţei noastre. Sănătatea este starea reală a fiinţei noastre. Fericirea este starea reală a fiinţei noastre. Tot ce ţine de boală, sărăcie, supărare este doar un blocaj energetic. Noi suntem energie. Tot ce vedeţi în jurul vostru este energie. Inclusiv lucrurile, fiinţele şi experienţele. Totul este energie. Ei, cu această energie noi ne jucăm în fiecare moment. Gândul este energie, cuvintele sunt energie, acţiunea este energie.

 

Dorinţele pot deveni realitate

 Puteţi să aveţi tot ce visaţi! Pentru că şi visatul (imaginaţia, vizualizarea) este energie. Această energie se face tot mai mare, se umple dacă atunci când vizualizaţi vedeţi imaginile şi le dăruiţi iubire. Când sunteţi fericiţi, aţi observat că toate lucrurile frumoase vin în calea voastră. Şi parcă tot mai multă fericire aveţi în suflet. Când sunteţi supăraţi parcă atunci vin toate necazurile pe voi. Şi asta pentru că aşa cum gândiţi, simţiţi şi acţionați influenţează viaţa şi întâmplările din viaţă.

 

Observaţi-vă dorinţele

 Fiţi întotdeauna atenţi la ce vă doriţi. Pentru că atunci când îţi doreşti ceva acel lucrul îl primeşti. Atunci când nu-ţi doreşti ceva acel lucru îl primeşti! De ce?

 - Atenţia pe care o concentraţi unui gând sau unei dorinţe, chiar dacă vă doriţi acest lucru sau nu, vine spre voi!

 - Acolo unde ţi-e atenţia, îţi este energia

 - Energia este acolo unde este atenţia

 Întotdeauna când mă gândeam că mă doare ceva, dacă eram cu gândul acolo şi persistam în a mă gândi acolo, durerea se făcea mai vizibilă. Mă durea mai tare. La început nu înţelegeam de ce se întâmplă asta. După ce am devenit mai conştientă de mine, am înţeles. Dacă acum v-aţi pune să vă gândiţi la iubire, cum corpul vostru se umple de iubire, cum respiraţi iubire, cum sunteţi iubire, aţi fi foarte uimiţi de cât de bine v-aţi simţi atât fizic cât şi psihic. Încercaţi asta, măcar odată pe zi. Începeţi să vă controlaţi trăirile.

 

Ce nu îţi doreşti aia atragi

 Mulţi se gândesc aşa: Nu vreau să fiu sărac. Ei bine, acest nu vreau îţi va aduce exact ce nu îţi doreşti. Energia pe care o consumi când te gândeşti că nu vrei să fii sărac se măreşte, se măreşte până când mintea subconştientă nu are ce să facă decât să îţi dea în cale ce nu îţi doreşti. Cuvântul tău este poruncă pentru mine spunea un duh într-o lampă. Iar la mintea subconştientă funcţionează cam aşa:

 - ce gândeşti aia ai şi atragi în viaţa ta

 - ce spui aia ai şi atragi în viaţa ta

 - ce simţi aia ai şi atragi în viaţa ta

 

Echilibrul este foarte important

 Fiţi foarte atenţi, să fiţi întotdeauna în echilibru când vă doriţi ceva. Pentru a avea efect şi a materializa ce vă doriţi e nevoie să existe un echilibru între a gândi, a spune, a simţi. Pentru că dacă una spui, altă simţi şi altă gândeşti nu ai cum să primeşti ce îţi doreşti. E valabil şi dacă gândeşti una şi simţi alta. Pentru mulţi e dificil să vadă un lucru ca realizat când de fapt nu îl văd. Însă orice lucru fizic este realizabil doar aşa. Întâi gândeşti, pui emoţia fericirii şi a iubirii în aceea dorinţă, îl vizualizezi şi îl simţi că deja eşti persoana care are dorinţa împlinită, te detaşezi şi lucrul va veni. Garantat!

 

Pentru orice lucru sau dorinţa nu uitaţi:

 - A fi - prima dată sunteţi acel lucru,

 - A avea - deja aveţi acel lucru, simţiţi că îl aveţi

 - A face - apar oportunităţile de materializare.

 

Scoate-ţi cuvântul “niciodată” din vocabular

 Nu uitaţi un alt lucru foarte important. Să nu mai spuneţi cuvântul niciodata. Din propria mea experienţă de câte ori am zis: niciodata, s-a întâmplat ca acel lucru să se întâmple. Pentru că eşti sigur de acest lucru încât uiţi de el şi mintea subconştientă ţi-l dă în cale doar ca să îţi arate că nu există acest cuvânt.

 

Energia cuvintelor

 Când vorbiţi cu alţii, fiţi foarte atenţi când îi jigniţi sau le spuneţi cuvinte care dor. Energia din cuvinte se întoarce înapoi la voi. Când vorbiţi de rău despre altă persoană de fapt vorbiţi de rău despre voi. Dar despre asta într-un articol viitor. Pe scurt sper că aţi înţeles cum merge treaba cu dorinţele. Puteţi să aveţi tot ce vă doriţi dacă ştiţi cum să cereţi. Gândiţi-vă întotdeauna la ce vreţi să aveţi în viaţa voastră şi la ceea ce aveţi deja. Dacă nu iubiţi ceea ce aveţi deja, este posibil să nu mai primiţi un timp. Până nu sunteţi recunoscători lucrurilor pe care le aveţi.

 Oamenii cred că ştiu deja cum să obţină ceea ce îşi doresc de la viaţă dar uneori fac lucrurile într-o manieră care nu este tocmai potrivită. Odată ce învaţă să ceară de la viaţa ce îşi doresc, ei cu siguranţă vor primi.

 {jcomments on}