Laptele de cocos, un miracol pentru frumusețe

 

Laptele de cocos, un produs miraculos pentru frumusețe

 Un simbol al bucătăriei exotice, laptele de cocos a devenit de ceva vreme încoace un produs indispensabil datorită celor 1001 virtuți ale sale. Se obține amestecând pulpa nucii de cocos cu apă fierbinte. Laptele de cocos este bogat în fier, potasiu și fosfor, dar și în magneziu, seleniu și zinc. Prezintă și un nivel important de lipide și de acizi grași saturați esențiali.

 Laptele de cocos este deci un produs natural care poate fi folosit atât în domeniul sănătății, al frumuseții, cât și al gastronomiei cu mare succes. Atunci când vrei să fii cea mai frumoasă, laptele de cocos nu numai că îți va face pielea să fie mai catifelată și îți va ilumina tenul, ci va înlocui foarte bine toate produsele chimice. În plus, este un produs excelent pentru păr.

 Iată însă care sunt beneficiile laptelui de cocos pentru piele:

 

Laptele de cocos îți poate ilumina tenul

 Amestecă trei linguri de lapte de cocos, un strop de șofran, o lingură de miere și o lingură de pudră din lemn de santal. Aplică acest amestec pe piele timp și lasă-l să acționeze timp de 15 minute pentru a obține cel mai strălucitor și mai luminos ten.

Laptele de cocos poate elimina ridurile

 Laptele de cocos poate trata foarte bine toate semnele de îmbătrânire prezente pe tenul tău. Dar și petele pigmentare. Este foarte bogat în vitaminele C și E care pot contribui la menținerea elasticității pielii și la hidratarea pielii. Aplică deci lapte de cocos pe piele pentru a înlătura de pe ten petele și semnele îmbătrânirii. Laptele de cocos este deci un excelent produs anti-age. Datorită bogăției sale în vitamina C și cupru, laptele de cocos este excelent pentru a păstra și suplețea pielii și a vaselor sanguine, încetinind în același timp procesul de îmbătrânire.

Laptele de cocos hidratează și hrănește pielea

 Pielea poate să absoarbă foarte ușor laptele de cocos, ceea ce permite o hidratare în profunzime. Aplică laptele de cocos pe piele și aplică ușor cu mișcări circulare. Mai târziu te poți spăla pe față cu apă rece.

Laptele de cocos este un excelent demachiant

 Laptele de cocos se poate dovedi a fi un demachiant excelent și natural în același timp. În afară de efectul său demachiant acesta poate să hidrateze în profunzime pielea. Amestecă o lingură de lapte de cocos cu o linguriță de ulei de măsline.

Laptele de cocos este excelent pentru prepararea unui gomaj

 Dacă vrei să îți răsfeți pielea cu un gomaj natural, poți prepara un gomaj pe bază de ovăz înmuiat în lapte de cocos. Aplică apoi pasta obținută pe piele cu mișcări circulare ușoare. Acest gomaj natural va elimina celulele moarte și va curăța în profunzime porii.

Masaj corporal cu lapte de cocos

 Un masaj corporal cu lapte de cocos te va ajuta să ai cea mai catifelată piele și te va relaxa. Freacă pielea timp de 10 minute cu laptele de cocos pentru a obține cea mai sănătoasă și cea mai hidratată piele.

Laptele de cocos poate trata bolile pielii

 Grăsimile benefice prezente în laptele de cocos sunt ideale pentru a trata uscăciunea pielii, inflamațiile sau mâncărimile cauzate de eczeme sau alte infecții ale pielii. Laptele de cocos poate să omoare foarte bine și bacteriile care cauzează acest tip de infecții.

Laptele de cocos pe post de balsam pentru păr

 Laptele de cocos este ideal pentru frumusețea părului. Este cel care îl va hrăni și îl va face să fie mai catifelat. Aplică lapte de cocos pe păr și pe scalp după spălare apoi clătește cu apă rece. Părul tău va deveni astfel mai puternic și nu va mai cădea.

Categorie: