5 rezoluții înainte de sărbători

 

5 rezoluții înainte de sărbători

5 rezolutii inainte de sarbatori

 Sărbătorile sunt ocazia ideală de a fi cea mai frumoasă și cea mai glamour în cele mai șic haine. Deci pentru a fi în formă și pentru a nu te mai culpabiliza în timpul sărbătorilor de sfârșit de an, iată câteva rezoluții care trebuie să fie ținute:

 

Mișcă-te mai mult decât de obicei

 Pentru început, este bine să precizăm că trebuie să practicăm o activitate regulată întregul an. Și dacă nu prea îți place sportul, încearcă să te miști cât mai mult – plimbări pe jos sau cu bicicleta de exemplu. Și dacă aspiri 30 de minute prin casă vei arde la fel de multe de calorii ca și cum ai grădinări sau ai face 30 de minute de aquagym.

 

Nu mai consuma pentru anumită perioadă alimentele care îți fac plăcere

 Nu este o rezoluție care trebuie ținută de acum pentru toată viața. Nu mai consuma un aliment care îți face plăcere cum ar fi ciocolata sau băuturile carbogazoase sau prăjiturile măcar cu 15 zile înainte de Crăciun. Vei reuși astfel să apreciezi mai mult ceea ce ai pregătit pentru sărbători. Fără culpabilizări nici scrupule dar cu moderație totuși.

 

Fă o cură de detoxifiere

 Momentul ideal pentru o cură detox? Sărbătorile, bineînțeles. Îți vei curăța organismul timp de câteva zile. Deci trebuie să eviți să consumi cafea, ceai negru, lactate, dulciuri, alimente prăjite, alcool, sosuri grase timp de o săptămână. Acest lucru se poate face de 4 ori pe an, la fiecare schimbare de anotimp.

 

Nu mai consuma feculenți sear

 Iată o bună modalitate de a pierde câteva kilograme în plus. Cel mai bine ar fi să îi consumi la micul dejun sau la prânz deoarece vor veni cu energia de care ai nevoie întreaga zi. Deci seara trebuie să consumi legume verzi, proteine, brânzeturi sau fructe proaspete și uscate.

 

Bea cât mai multe lichide

 Toate aceste eforturi vor fi încununate de succes mai ales dacă vei bea multe lichide pentru a-ți hidrata corpul. Bea multă apă și nu băuturi carbogazoase. Dar poți miza și pe ceaiurile de plante o dată sau de două ori pe zi. Îți poți completa cura detox cu un ceai din cozi de cireșe care te va ajuta să elimini mai bine. Dacă suferi și din cauza retenției de apă numai bine.

 Și dacă începi să te ții de aceste rezoluții încă de pe acum cu siguranță că te vei simți mai bine și vei sărbători fără kilograme în plus. Vei îmbrăca rochia la care visezi de luni întregi și te vei bucura de cele mai frumoase momente în familie.

Categorie: