Produse pentru infrumusetare la care poate nu te-ai gandit

 

Frumusețe – produse uimitoare la care poate nu te-ai gândit până acum

produse pentru infrumusetare la care poate nu te ai gandit

 Ce ar fi să îți transformi casa într-un spa personal? Produsele de înfrumusețare cele mai eficiente se pot afla în bucătăria ta, în grădina de legume sau chiar în cutia frigiderului.

 

Sarea de masă

 Părul tău nu stă nicicum? Este lipsit de volum și lipit de cap? Pune într-un pahar de apă caldă o linguriță de sare și las-o să se dizolve. Te poți folosi de un vaporizator sau de vârful degetelor pentru a umezi rădăcina părului și pentru a freca timp de câteva minute. Vei vedea că părul tău va căpăta rapid volum.

 

Iaurtul

 Iaurtul, cel adevărat, cu grăsime, este o mască naturală de prim rang. Iaurtul reduce iritațiile și hidratează în profunzime. Pentru un efect garantat, amestecă un iaurt, o felie de avocado și o linguriță de miere. Aplică totul pe pielea uscată. Lasă masca să acționeze timp de 20 de minute. Te vei bucura astfel, de o piele catifelată și regenerată, ce va fi hrănită în profunzime.

 

Ierburile proaspete

 Pentru o îngrijire expres a părului și pentru a-l parfuma delicat în același timp, poți apela fără probleme la grădina ta de ierburi aromatice. Culege un buchet de rozmarin, de salvie sau de lavandă și rulează-le intre mâini. Trece apoi mâinile prin păr, peste umeri și de-a lungul cefei. Un parfum suav și delicat te va însoți toată ziua.

 

Lapte integral și miere

 Adaugă în apa în care faci baie un pahar de lapte integral și o lingura mare de miere. Vei obține astfel un produs natural exfoliant si extrem de nutritiv pentru piele.

 

Ceaiul negru

 Pentru a înlătura mirosurile neplăcute ale picioarelor de la sfârșitul zilei, poți apela la o infuzie de ceai negru. O poți face într-un lighean în care să îți ții picioarele timp de câteva minute. Taninii conținuți de ceai vor neutraliza mirosurile și iți vor oferi în același timp un produs pentru îngrijirea corpului foarte blând și dulce.

 

Fructele exotice

 Enzimele naturale conținute de majoritatea fructelor joacă un rol foarte important în reînnoirea celulară și încetinesc totodată procesul de îmbătrânire al pielii. Amestecând papaya, mango si dovlecel crud, vei obține o masca pentru corp fantastică. Aplică masca și clătește după cinci minute. Vei avea o piele curată și strălucitoare.

 

Lămâia

 Lămâia este cu siguranță un ingredient miraculos. Aplică pe unghii un amestec de apă gazoasă și lămâie. Un tratament șoc care va veni cu mai multă vigoare și strălucire pentru unghiile tale.

 

Bananele

 Bananele reprezinta un tratament miraculos antiage. Zdrobește o banana și aplic-o pe ten. Las-o să acționeze timp de 12 minute înainte de a clăti.

 Cartoful

 Înainte de culcare, aplică două felii de cartofi pe ochi. Ochii tai nu vor mai fi umflați și vei scăpa de umbrele care iți urâțesc privirea.

Categorie: