Machiaj in tendinte pentru toamna 2014

 

Machiajul în tendințe pentru toamna anului 2014

machiaj in tendinte pentru toamna 2014

 Nu știi cum să te machiezi în această toamnă? Te întrebi care sunt cele mai recente tendințe? Toată lumea se întreabă asta. Și dacă ai profita de venirea unui nou anotimp pentru schimbarea coafurii sau pentru a-ți reînnoi garderoba, este timpul să afli și care sunt cele mai în tendințe produse de machiaj pe care trebuie să te bazezi în toamna anului 2014.

 Care sunt cele mai în vogă tendințe ale acestei toamne? Gene XXL, sprâncene cât mai groase, un eyeliner foarte colorat, etc…

 

Sprâncenele contrastante

 Poate cea mai în vogă și cea mai nouă tendință a acestei toamne sunt sprâncenele contrastante. Cara Delevingne este cea care a impus moda sprâncenelor groase și bine definite și multe vedete sau persoane au început să o imite.

 Pentru a-ți intensifica privirea trebuie să ai grijă de linia sprâncenelor și le poți intensifica cu ajutorul unui rimel. Vei crea impresia unor sprâncene pline de volum și puțin stufoase.

 

Buze în nuanțe de bordo

 Buzele în nuanțe de bordo sunt și ele foarte în vogă pentru noul sezon. La fel ca și în sezonul trecut, rujurile în nuanțe de bordo încă mai sunt pe primul loc. Pentru a adopta rujul în nuanțe de bordo trebuie însă să trasezi un contur cu ajutorul unui creion pentru a evita orice fel de imperfecțiune.

 

Farduri în nuanțe de roz

 În ceea ce privește fardurile, cea mai în vogă nuanță este cea de roz marshmallow. Este o nuanță delicioasă pusă cel mai bine în valoare de genele XXL de păpușă. Și pentru cele care sunt mai degrabă adeptele unui machiaj mai simplu cu un eyeliner doar, o veste bună. Se vor putea bucura de un eyeliner care respectă tendințele color block. Adică un eyeliner în nuanțe de roșu, de albastru, de roz… niște culori electrice care îți vor pune cel mai bine irisul în evidență.

Care va fi machiajul tău preferat pentru toamnă?

Categorie: