Solutii contra cearcanelor si pungilor de sub ochi

 

4 soluții simple contra cearcănelor și pungilor sub ochi

solutii contra cearcanelor si pungilor de sub ochi

 După o noapte întreagă în care ai petrecut non-stop și după doar patru ore de somn te trezești cu cele mai enervante cearcăne sub ochi? Nu intra în panică. Citește sfaturile noastre simple și eficiente care îți vor reda strălucirea feței.

 Atunci când te culci târziu și dormi puțin, pedeapsa vine aproape imediat – ochii sunt umflați la trezire și arați ca și cum ai fi îmbătrânit cu zece ani. Dar nu trebuie să apelezi la cele mai scumpe cosmetice pentru a-ți reveni. Ai la îndemână niște soluții foarte simple pentru a reda privirii tale tinerețea.

 

Lingura rece are efect instant asupra cearcănelor

 Nu ai nevoie de o mulțime de seruri sau de creme. Două linguri reci sunt de ajuns pentru a limita neplăcerile. Frigul are un efect instant asupra cearcănelor şi pielea din jurul ochilor devine mai fermă.

 

Cafeina combate eficient cearcănele și pungile de sub ochi

 Dacă reușești să te trezești cu cafeaua matinală, care te ajută să ai mai multă energie pentru ziua nouă ce începe, trebuie să știi că aceasta te mai poate ajuta și altfel. Aplicată local, cafeina poate avea același efect plin de energie pentru ochii tăi umflați. Îți va face mai fermă pielea din jurul ochilor și astfel vei combate eficient cearcănele și pungile de sub ochi. Poți să mizezi și pe o cremă cosmetică care conține cafeină. Dar dacă nu ai bugetul necesar poți pune pur și simplu două pliculețe de ceai la „infuzat” pe ochi timp de cinci minute. După ce le vei înlătura vei vedea că pielea din jurul conturul ochilor a devenit mai fermă.

 

Crema anti-hemoroizi rezolva rapid cearcănele și pungile de sub ochi

 Cu siguranță că nu este cea mai glamour investiție, dar principiul activ al acestor creme poate să facă miracole pentru ochii obosiți. Fenilefrina este o moleculă care are un efect vaso-constrictor și pielea va deveni mult mai fermă sub acțiunea sa. Aplică puțină cremă pe zonele umflate și ai grijă să nu intre în contact cu ochii. Un mijloc rapid și eficient de a scăpa de inesteticele probleme ale cearcănelor şi pungilor de sub ochi.

 

Apa florală de hammamelis, ideală contra cercănelelor si pungilor de sub ochi

 Apa florală sau hidrolatul de hammamelis este ideală. Hammamelisul este un astringent natural care va reda ochilor tăi vivacitatea și tinerețea. Pune o dischetă demachiantă îmbibată în apă florală sub ochi și lasă să acționeze timp de câteva minute.

 Tu ai vreun sfat sau truc împotriva cearcănelor sau pungilor de sub ochi de împărtășit? Te așteptăm cu un comentariu.

Categorie: