Rezolutii în materie de frumusete pentru toamna

 

Rezoluții în materie de frumusețe pentru toamnă

rezolutii in materie de frumusete pentru toamna

 Cum toamna bate deja la ușă, ar fi bine să te gândești deja la gesturile sau la rezoluțiile în materie de frumusețe care vor trebui adoptate. Și pentru că un an nou îți oferă posibilitatea și să visezi atunci când vine vorba despre rezoluții, toamna este și ea o ocazie propice.

 Îți venim în ajutor cu câteva sfaturi de înfrumusețare foarte utile pentru a fi trendy de-a lungul întregului an. Adică cu un stil și cu un beauty look foarte bine acordate.

 

Mai multă îndrăzneală pentru seară

 Dacă este să ne luăm după podiumuri, eyelinerul colorat care începe de la jumătatea pleoapei și merge până în colțul extern al ochiului este cel care trebuie să se găsească în trusa ta de înfrumusețare în această toamnă. Fii deci cât mai îndrăzneață și apelează la niște culori acidulate pentru o privire magnetică seara.

 

Genele XXL pentru a atrage şi a fermeca toate privirile

 Şi asta atât ziua cât şi seara. Genele XXL sunt cele care te vor pune perfect în valoare şi care vor veni cu o alură gen sixties până în vârful genelor.

 

O hidratare completă a corpului

 După o vacanță în care corpul a fost supra expus la soare, trebuie să reîncepi să îl hidratezi cât mai intens cu un lapte special pentru tipul tău de piele. O piele perfect sănătoasă este o piele care respiră și care este cea mai strălucitoare și catifelată.

 

Cea mai potrivită culoare pentru unghii

 Gata cu lacurile în nuanțe de roz fuchsia, de portocaliu acidulat sau chiar alb… culoarea acestei toamne este mai degrabă griul. Dar și nuanțele care ne duc cu gândul la toamnă, la pământ. Lacurile în nuanțe de nude sunt și ele o valoare sigură.

De data aceasta îți vei ține oare rezoluțiile?

Categorie: