Trucuri pentru o piele fresh

 

Trucuri pentru o piele fresh

Trucuri pentru o piele fresh Orice femeie are nevoie de câteva trucuri pentru a avea o piele elastică, frumoasă, plăcută la atingere, fină și extrem de catifelată atunci când soțul sau iubitul o mângâie. Fie că aveți 20 de ani sau trecută de prima tinerețe, pielea are nevoie de îngrijire specială și de maximă atenție. Odată ce pielea vă este luminoasă, întregul chip și trup pare să emane o stare de bine, extrem de utilă pentru starea dumneavoastră de spirit, dar și pentru a lăsa o impresie plăcută persoanelor din jur. Să vedem, așadar, câteva trucuri pentru a avea o piele proaspătă și catifelată zi de zi.

 

Pentru pielea grasă și afectată de acnee

 Pielea ce este afectată de acnee are nevoie de o atenție deosebită și de produse de curățare și îngrijire cât mai naturale și mai de calitate. Așadar, nu vă zgârciți atunci când vă cumpărați produse pentru piele, mai ales dacă aceasta este afectată de acnee. Alegeți produse simple, însă delicate cu pielea. Un săpun ori o loțiune de curățare a tenului sunt suficiente, iar crema de după curățare nu trebuie să fie foarte grasă, ci este bine să alegeți o cremă specială pentru ten.

 

Pentru pielea uscată

 Pielea uscată are nevoie de creme de îngrijire foarte intense și grase. Pielea uscată trebuie să fie curățată bine, însă nu cu produse prea abrazive, iar apoi unsă cu o cremă specială, grasă, mai degrabă decât cu o loțiune. Unele branduri pot avea creme foarte grase și de aceea nu este bine să exagerați cu acest tip de produse, indiferent de cât de uscată ar fi. Încercați mai multe produse și apoi vedeți care vi se potrivește.

 

Pentru pielea îmbătrânită

 Pentru pielea ce se află în plin proces de îmbătrânire, cu riduri, lăsată, cu pete cauzate de fumat, de stres ori de îmbătrânire, aveți nevoie de produse ce sunt special destinate problemelor de acest tip. Așadar, pentru pielea îmbătrânită cumpărați produse special destinate pielii din jurul ochilor și pentru elasticitatea pielii de pe gât.

 

Pentru pielea de pe mâini

 Pentru pielea de pe mâini, aveți nevoie de creme de mâini foarte grase dacă este iarnă pentru a vă proteja pielea de temperaturile ridicate și de creme de mâini obișnuite pentru zilele de vară, eventual cu un factor de protecție solară. Pielea de pe mâini trebuie și ea îngrijită deoarece trecerea timpului, vremea, spălatul vaselor și alte activități casnice își pun amprenta asupra acesteia.

 

Pentru pielea afectată de celulită

 Pielea afectată de celulită se află adesea pe coapse, pe abdomen, dar nu numai. Pentru pielea afectată de celulită, o cremă specială este mai mult decât necesară pe bază de cafea ori de extracte de plante. Aveți grijă de pielea afectată de celulită și oferiți-i un masaj blând, dar ferm în același timp.

Categorie: