Cinci creme home-made pentru conturul ochilor

 

Cinci creme home-made pentru conturul ochilor

Cinci creme home-made pentru conturul ochilor Ai ochii umflați? Câteva riduri inestetice și-au făcut apariția pe conturul ochilor? Nu te îngrijora, îți vom da cinci soluții, cinci modalități simple de a avea grijă de această zonă sensibilă, conturul ochilor. Soluții simple, economice, foarte ușor de realizat.

 După cum bine știi, conturul ochilor este o zonă foarte sensibilă, prima afectată de efectele timpului și de expresiile noastre faciale repetate. Frigul, lipsa hidratării, soarele și evident trecerea timpului afectează această parte pe care se formează mici riduri și câteva umflături care ne strică ziua încă de la primele minute de la trezire.

 

Cremă pe bază de Aloe Vera și ulei din sâmburi de struguri

 Prezența sâmburilor de struguri te poate surprinde însă sunt niște elemente ideale pentru a lupta împotriva procesului de îmbătrânire al pielii și de a-l stopa. O modalitate extrem de simplă de a beneficia de aceste proprietăți este să achiziționezi ulei din sâmburi de struguri. Îl poți găsi în magazinele bio sau în farmacii. Pentru prepararea acestei creme ai nevoie de o lingură de Aloe Vera, două picături de ulei din sâmburi de struguri și o lingură de ceară de albine. Amestecă toate ingredientele până când devine omogen și pune-l într-un recipient. Înainte de culcare, cu ajutorul unor mișcări circulare, aplică amestecul pe conturul ochilor.

 

Cremă de bază de ulei de măsline și unt de cacao

 O altă modalitate excelentă de a hidrata această zonă a feței, de a evita ridurile inestetice este să îți prepari această cremă simplă dar eficientă. Untul de cacao este foarte economic și se găsește în orice magazin bio. Topește o lingură de unt de cacao și adaugă câteva picături de ulei de măsline. Acest amestec va putea fi folosit doar trei zile.

 

Cremă cu iaurt și ceai verde

 Această cremă este ideală în zilele în care te trezești cu ochii umflați, cu cearcăne mari. În astfel de momente ai nevoie de o injecție cu antioxidanți și de o hidratare intensă. Pentru a obține această cremă trebuie să prepari o infuzie pe bază de ceai verde. După ce infuzia este gata, adaugă două linguri de iaurt natural și amestecă bine totul. Pune crema la frigider și seara, înainte de culcare, aplic-o pe conturul ochilor.

 

Cremă pe bază de castravete și vazelină

 Cu siguranță ai la îndemână aceste două ingrediente clasice, castravete și vazelină. Două modalități excelente de a hidrata, tonifia, întineri și ilumina tenul. Taie două rondele de castravete și adaugă puțină vazelină. Cu ajutorul unei furculițe, zdrobește și amestecă aceste două ingrediente pentru a obține o cremă omogenă.

 

Cremă cu iaurt și apă de trandafiri

 Apa de trandafiri poate fi găsită în magazinele naturiste, nu este deloc scumpă. Este extrem de eficientă în ceea ce privește îngrijirea conturului ochilor. Ai nevoie de două linguri de iaurt natural și de trei picături de apă de trandafiri. Amestecă-le și vei obține crema cu ajutorul căreia vei reactiva circulația sanguină din această zonă, vei obține o piele mai catifelată și mai tonifiată. Un remediu simplu, de mare ajutor în viața de zi cu zi.

Categorie: