Machiajul pentru antrenamentul la sală

 

Machiajul la sală

Machiajul pentru antrenamentul la sală Atunci când mergem la sală, machiajul ar fi pe ultimul loc în ordinea priorităților. Ba mai mult, unele femei nu folosesc machiaj deloc atunci când merg la sală sau fac exerciții fizice sau jogging, deoarece nu îl văd necesar. În fond, la sală mergem să ne antrenăm, să lucrăm corpul, mușchii și nu să fim prințese. Adevărat, însă o fată frumoasă la sală întotdeauna va atrage multe priviri și laude, remarci plăcute. Nu este vorba de machiajul de tip smokey eyes sau de buzele roșii, ori de machiajul sofisticat, de nuntă. Ci este vorba de un minimum de produse aplicate pe ten, pe buze și pe pleoape pentru ca noi să arătăm bine chiar și atunci când suntem transpirate.

 

Rimelul rezistent la apă

 Rimelul pe care îl aplicăm pe gene trebuie să fie rezistent la apă din cauză că la sală mereu vom transpira. Fie că alergăm pe bandă, facem kangoo jumps, ne lucrăm abdomenul sau fesele, trebuie să arătăm bine și genele lungi cu siguranță ne vor pune în evidență ochii. Dar pentru a nu avea probleme din cauza transpirației, este indicat să folosim un mascara discret, rezistent la apă.

 

Untul de buze

 Buzele trebuie să fie perfect conturate și hidratate. Nu folosiți un ruj roșu, nu s-ar potrivi în acest context. Însă un unt de buze ori un gloss foarte discret, dar nu foarte mat vă va pune în evidență buzele senzuale. Așadar, veți arăta fresh după orice antrenament. Nici creionul contur de buze nu trebuie să lipsească din machiajul de dinainte de sală. Acesta are rolul de a fixa culoarea rujului, untului de buze ori a gloss-ului, atunci când veți lua o gură de apă pentru a vă hidrata.

 

BB cream

 Un complex de vitamine și de tot ce are nevoie tenul dumneavoastră pentru a arăta fresh chiar și după antrenament este conținut de crema BB cream.

 Nu veți mai avea nevoie de fondul de ten, ci BB cream vă va ajuta să arătați ca și atunci când ați pășit pe ușa sălii de antrenament. Această cremă vă va ascunde roșeața din obraji de după antrenament și nici nu va dispărea din pricina transpirației.

Categorie: