Machiajul care vă poate întineri

 

Machiajul de întinerire 

Machiajul-care-va-poate-intineri.jpg

 Ce femeie nu caută trucuri de machiaj cu ajutorul cărora să arate mai tânără, mai frumoasă, la fel ca în liceu ori în facultate? Ce mămică nu își dorește să nu își arate nopțile nedormite și trecerea timpului pe chip? Ce doamnă nu ar vrea să se ducă la evenimente importante cu un look proaspăt și cât se poate de întinerit? Pe piață sunt o mulțime de produse care vă pot ajuta să creați un look cât mai tânăr și mai fresh ori de câte ori le aplicați în mod corect și în combinațiile potrivite.

 

Evitați să folosiți pudra

 Ori de câte ori aveți ocazia, evitați să folosiți pudra în machiaj. Dacă vă terminați machiajul cu pudra de față, există posibilitatea să aveți mari surprize pe parcursul zilei sau a serii. Dacă aveți un fond de ten care vă „merge” excelent la tipul de ten și la culoarea acestuia, tot ce trebuie să faceți este să îl întindeți cât mai bine și să nu apelați și la pudră suplimentară. Dacă, spre exemplu, transpirați și tenul arată uleios, chiar și cu machiajul aplicat, cel mai bine este să ștergeți puțin tenul cu un șervet uscat, fin, în loc să adăugați pudră. Dacă aplicați pudră, în acest caz, vor apărea liniile nedorite ce seamănă cu ridurile, care vă vor accentua ridurile deja existente, iar astfel anii se vor adăuga pe chipul dvs.

 

Folosiți o bază de machiaj cât mai light

 Folosiți baza de machiaj cât mai light pentru pielea dvs. Aceasta trebuie să fie cremoasă și cu un ton mai deschisă decât culoarea tenului.

 Așadar, trebuie să știți că unele creme precum BB cream sau CC cream arată mult mai natural pe ten și le puteți folosi fără să mai aplicați și fond de ten suplimentar pentru a avea un aspect cât mai natural. Dacă vreți însă să ascundeți imperfecțiunile, atunci puteți aplica și un fond de ten.

 

Corectați imperfecțiunile

 În zona de desubt a ochilor trebuie să insistați cu corectarea imperfecțiunilor. Ridurile, pungile de sub ochi și cearcănele trebuie să dispară. În primul rând, puneți accent pe estomparea zonelor negre de desubtul ochilor și anume, a cearcănelor. Apoi, corectați cu ajutorul unui corector și lateralele nasului. Această tehnică va pune în evidență centrul feței dvs. și vă va face să păreți mult mai tânără.

 

Folosiți Shimmer strălucitor

 Dacă pleoapele dvs. nu mai sunt la fel de ferme așa cum erau și acum sunt ridate ori puțin lăsate de trecerea anilor, atunci folosiți un Shimmer strălucitor pentru a finisa machiajul din jurul ochilor care nu numai că va adăuga strălucire în privirea dvs. ci vă va da și un aer mai întinerit.

 

Evitați folosirea culorilor închise

 Dacă vreți să păreți mai tânără, machiajul de tip smokey eyes cu siguranță nu vi se va potrivi. Cel mai bine este să folosiți culori cât mai pale sau cât mai vii, care să vă ajute să arătați ca în tinerețe. Negrul nu vă va avantaja deloc privință, iar dacă vreți să folosiți creionul negru, acesta nu trebuie aplicat în exces.

 

Sprâncenele pot fi problematice

 Sprâncenele nu trebuie să arate sub nicio formă false, pictate, să fie aproape inexistente, vopsite în culoarea nepotrivită. Sprâncenele au nevoie de forma loc naturală, cu mici ajustări, desigur. Sprâncenele puțin mai „stufoase” vă vor da un aer mai tineresc, dar asta nu înseamnă că trebuie să le lăsați să crească fără să luați măsuri, dar nici să le pensați până ce ajung ridicol de subțiri.

 

Puneți-vă în evidență buzele

 Buzele sunt extrem de importante pentru look-ul nostru. Cu cât mai cărnoase, mai subliniate, cu atât mai bine. Creionul de buze vă va ajuta să obțineți look-ul pe care vi-l doriți. Așadar, creionul de buze potrivit, care să fie cu un ton mai închis decât rujul și un gloss fin deasupra, vă va face să arătați ca la 20 de ani. Evitați însă rujurile mate și folosiți mai degrabă rujurile mai grase, mai bogate în vitamina E și aplicați deasupra un gloss pentru un plus de strălucire.

Categorie: