Rutina ideală pentru conturul ochilor

 

Conturul ochilor are nevoie de o atenție specială

rutina ideala pentru conturul ochilor

 Această zonă extrem de sensibilă necesită o atenție specială. Vei reuși să protejezi zona sensibilă a conturului ochilor cu ajutorul unor obiceiuri ușor de adoptat.

 

Demachierea

 La trezire, doamnele și domnișoarele au diferite obiceiuri. După demachiere, o etapă indispensabilă chiar și dimineața, unele își aplică pe conturul ochilor, timp de cinci minute, două linguri aplicate în prealabil în congelator. Altele reciclează săculețe cu ceai. Odată răcite, folosește-le pe post de comprese împotriva ochilor obosiți. Lasă-le să acționeze timp de 10 minute.

 

Decongestionarea

 Un alt truc constă în aplicarea a două dischete demachiante îmbibate în apă florală de albăstrele pe ochi. Multifuncțională, apa de albăstrele calmează pielea sensibilă, neutralizează reziduurile calcaroase din apă, debarasează această zonă sensibilă de impurități, demachiază și pregătește aplicarea cremei special concepută pentru conturul ochilor.

 

Hidratarea

 Reîmprospătează-ți privirea aplicând după etapa de demachiere un produs de îngrijire adaptat acestei zone delicate și fragile. Serul este produsul ideal pentru conturul ochilor. Acesta va hidrata conturul ochilor, va tonifia ochii încercănați și agresați de machierea-demachierea zilnică. Serul se va aplica dimineața și seara după etapa de demachiere.

 

Prepară o mască pentru conturul ochilor

 Doamnele și domnișoarele care nu sunt grăbite pot înlocui crema pentru conturul ochilor cu o mască destinată acestei zone. Aplic-o într-un strat fin și las-o să acționeze timp de cinci minute.

 Iată o astfel de mască pe care o poți prepara acasă: unge pielea din zona ochilor cu miere de salcâm. După care taie o jumătate de banană bine coaptă rondele și așează-te pe spate. Aplică rondelele de banană pe zona unsă în prealabil cu miere și las-o să acționeze. După care spală regiunea cu apă călduță. Această mască se poate aplica de două-trei ori pe săptămână.

 

Masajul

 Trebuie să începi cu vârfurile degetelor poziționate sub zona ochilor după care cu ajutorul unei mișcări de balans întinde crema de zi dinspre baza nasului înspre pomeți. Apoi schimbă ușor direcția și realizează mișcări circulare până în regiunea tâmplelor.

Categorie: