Alege un blush care ti se potriveste

 

Cum îmi aleg un blush perfect?

alege un blush care ti se potriveste

 Ultima etapă pentru un ten perfect, blush-ul este neglijat cel mai adesea și nu se ține cont de importanța sa atunci când vine vorba despre o mică tușă de culoare pentru pomeții noştri. Şi totuși, blush-ul are niște puteri magice.

 Blushul îl poți aplica atât la birou, cât şi seara, în orice circumstanțe şi pentru orice tip de machiaj. O singură condiție: să aplici aşa cum trebuie. Şi mai ales să alegi culoarea aşa cum trebuie. Îţi venim în ajutor cu câteva sfaturi pentru a putea alege blush-ul care se adaptează cel mai bine machiajului tău de zi. Iată micul nostru ghid:

 

Un blush rozaliu

 Dacă ai pielea mai deschisă la culoare, este blush-ul ideal pentru tine. Chiar și cele mai reticente trebuie să mizeze pe el pentru a obține un machiaj de tip baby doll. De ce? Pentru că rozul pune cel mai bine în valoare tenul şi are un efect instant. Ai grijă însă să nu aplici prea mult.

 

Un blush în nuanțe de piersică

 Nici prea cald, nici prea rece, acest tip de blush are avantajul de a fi foarte discret și de a se purta în orice circumstanțe. Pentru a-l aplica, este de ajuns dacă zâmbești puțin.

 

Un blush în nuanțe de ocru şi auriu

 Este ideal dacă te-ai întors foarte bronzată din vacanță. Nu mai ezita. Poți aplica fără probleme şi o pudră solară. Îmbogățită cu pigmenți aurii, este o nuanță ideală pentru un ten închis la culoare. Este şi cea care îți va ilumina privirea și care va prelungi efectele revigorante ale soarelui pe pielea ta. Nu trebuie să te privezi de acest lucru.

 Este rândul tău să îți alegi cel mai bun aliat în materie de frumusețe.

Categorie: