Machiajul perfect pentru plaja

 

Machiajul perfect pentru plajă

machiajul perfect pentru plaja

 Sezonul cald încă ne pune în foarte multe dileme, printre care și aplicarea machiajului potrivit. Atunci când mergem la plajă și vrem să atragem toate privirile, nu ar strica să aplicăm și un machiaj discret. Machiajul este esențial în orice moment al zilei și oriunde deci, de ce să nu îl folosim și la plajă. Așadar, nu uitați să vă luați prosopul și gentuța cu machiaj esențial pentru o zi de plajă. Dacă vreți să vă relaxați și să vă bucurați de soare sau să vă bălăciți în mare, nu trebuie să faceți toate aceste lucruri nemachiate. Folosiți un machiaj cu protecție solară și nu numai, pentru a vă proteja tenul de căldură, de apa sărată a mării, de umiditate, de transpirație.

 

Fondul de ten

 Fondul de ten trebuie să vă protejeze tenul, să îl acopere în mod perfect și să dureze cât mai mult. Iar dacă mergeți la plajă, fondul de ten trebuie să vă facă să arătați cât mai naturală, dar frumoasă în același timp. Pe timp de vară, este ideal să folosiți un fond de ten cu protecție sau să aplicați în loc de baza de machiaj, o cremă cu protecție solară. Optați pentru un fond de ten care nu se usucă, nu usucă tenul, ci îl păstrează luminos și radiant pe toată durata șederii la plajă. De asemenea, încercați să căutați un fond de ten rezistent la apă deoarece apa mării, valurile, și nu numai vă pot da mari bătăi de cap în privința păstrării machiajului și nu vreți să fiți nevoită să vă retușați în permanență machiajul la plajă.

 

Perluțele bronzante

 Nu uitați atunci când aplicați machiajul pentru plajă să folosiți și perluțele bonzante. Cel mai indicat este să mergeți la plajă pregătită și cu un look deja bronzat. Perluțele bronzante sunt ideale deoarece vor adăuga și un farmec aparte, dar și o strălucire minunată obrajilor dvs. Acestea pot fi aplicate finuț cu o perie pe obraji, pe frunte, pe nas și pe bărbie.

 

Blush-ul și fardul de pleoape

 Fie că sunteți pe plajă sau în mare, aplicarea unui blush este mai mult decât indicată. Așadar, cu beneficii precum protecție de razele solare sau ingrediente ce vă protejează și hidratează pielea, cu siguranță blush-ul vă va da un aer minunat. Nici fardul de pleoape nu trebuie să lipsească din machiajul dvs. de plajă. Acesta trebuie să fie cât mai discret, dar suficient de „vizibil” pentru a vă da un look plăcut. Alegeți un fard de pleoape rezistent la apă în culorile naturale ale tenului dvs. sau ale costumului de baie (cu condiția ca acestea să nu fie foarte stridente sau foarte închise).

 

Rimelul și creionul de ochi

 Creionul negru este o unealtă ce nu trebuie să lipsească din machiajul dvs. atunci când mergeți la plajă. Creionul negru aplicat finuț și discret vă va ajuta în multe privințe. În primul rând, cu creionul de ochi veți putea să vă dați o formă mult mai plăcută ochilor, iar rimelul, cu condiția să fie rezistent la apă, va îmbunătăți look-ul dvs. Genele lungi, ochii conturați, și aplicarea unui fard de pleoape discret vă vor oferi un look misterios.

 

Buzele

 Nu trebuie să uităm nici de buze atunci când mergem la plajă și vrem să fim în centrul atenției. Buzele trebuie să fie cărnoase, puse în evidență cu o culoare cât mai plăcută și desigur, hidratate. Alegeți un ruj cât mai gras, cu ingrediente precum vitamina E și aplicați un gloss deasupra. Feriți-vă de glossul simplu, transparent și alegeți-l cel cu puțină culoare, iar dacă preferați și  cu puțin sclipici sau cu o aromă fructată. Aveți grijă ca look-ul de plajă să fie cât mai discret și mai plăcut posibil.

Categorie: