Naturalete pentru ten

 

Cosmetice naturale pentru ten

naturalete pentru ten

 Cu siguranță că ați încercat o mulțime de produse cosmetice pentru reîntinerirea și reîmprospătarea tenului, dar rezultatele de cele mai multe ori s-au lăsat așteptate. Soluțiile salvatoare vin din natură, fără efecte secundare și fără costuri suplimentare. Pielea merită să fie răsfățată oricând, la orice vârstă, deoarece un ten curat și luminos spune mai multe despre noi decât o haină scumpă.

 

Soluții naturale pentru ten

 Ați cumpărat prea multă mentă pentru limonadă sau au rămas ouă de la prăjitură? Nu vă grăbiți să le aruncați ori să consumați cât mai repede posibil, deoarece nici nu știți câte beneficii ar putea aduce tenului dumneavoastră. O simplă mască pe bază de iaurt sau miere face minuni pentru tenul capricios și nu este deloc scumpă. Aveți nevoie doar de câteva minute pentru a prepara remediile naturiste pentru ten și de alte câteva minute pentru ca pielea să arate mai proaspătă și mai luminoasă.

 

Lămâie și bicarbonat de sodiu

 Tăiați o lămâie pe jumătate și stoarceți sucul în puțin bicarbonat de sodiu. Amestecați totul și aplicați acolo unde este necesar, dar nu lăsați prea mult masca pe față pentru că exfolierea aceasta este foarte puternică. Tenul va rămâne foarte curat.

 

Menta

 Ingredientul activ din mentă este cunoscut pentru proprietățile sale calmante și revigorante. Aplicați pe față frunze de mentă proaspătă pentru a evita apariția acneei sau a punctelor negre. Sau și mai bine, tocați mărunt frunzele de mentă și adăugați câteva picături de apă pentru a obține o pastă groasă pe care o veți aplica pe ten, pentru efectul de reîntinerire.

 

Nuca și iaurtul

 Nuca este folosită în tehnicile de medicină tradițională din Grecia și China pentru o curățare eficientă a tenului. Praful de nucă acționează ca un scrub și înlătură toate impuritățile. Combinați nucile pisate cu iaurt gras și formați un scrub excelent pentru un ten mai luminos și mai curat.

 

Uleiul din frunze de ceai

 Cu o dischetă demachiantă sau puțină vată, tot ce trebuie să faceți este să aplicați uleiul din frunze de ceai pe ten, din două în două ore, în locul unde a ieșit coșul sau coșurile cu probleme. Apoi, cu o oră înainte de a merge la culcare, tamponați cu vitamina E uleioasă.

 

Ouă cu lămâie

 Un ou bătut spumă, amestecat cu zeama de la o jumătate de lămâie se aplică pe ten dimineața și seara, pentru ca pielea să strălucească de prospețime.

 

Scrub din miere și ovăz

 Tenul ca de porțelan este foarte ușor de obținut, cu un amestec format din doar o linguriță de miere, una de migdale măcinate fin, două de fulgi de ovăz și trei picături de suc de lămâie. Se aplică amestecul pe față și se masează cu blândețe, după care se clătește cu apă călduță.

 

Cremă de față din banane

 Cremele de față nu trebuie să fie neapărat scumpe sau de firmă. Puteți obține o cremă naturală din jumătate de banană coaptă bine, până devine o pastă groasă. Aceasta se aplică pe față și se așteaptă 20 de minute până la clătire din abundență cu apă caldă. Masca pe bază de banane este un tratament minune am putea spune pentru tenul îmbătrânit și ridat.

Categorie: