Trucuri prin care ne putem demachia natural

 

Trucuri prin care ne putem demachia natural

trucuri prin care ne putem demachia natural

 Demachierea naturală este extrem de controversată. Unii susțin că nici nu ar funcționa, alții că ar afecta tenul într-un fel sau altul, în timp ce unele femei o practică. Demachierea naturală este foarte puțin costisitoare și se folosesc numai ingrediente naturale. Din punct de vedere financiar și al sănătății, demachierea naturală este o soluție sănătoasă și avantajoasă.

 

Demachierea naturală cu ulei

 Uleiul este o soluție minunată pentru o demachiere naturală eficientă. Uleiul de măsline, de cocos sau cel de jojoba sunt alternative minunate la celebrele și costisitoarele creme demachiante. Pentru a vă demachia în mod corect și natural folosind uleiurile, umeziți bine zona pe care urmează să o demachiați cu apă călduță și apoi aplicați uleiul ușor cu ajutorul degetelor. Lăsați uleiul să acționeze și apoi îndepărtați machiajul cu o dischetă demachiantă sau cu un șervețel și repetați procedeul de câteva ori. Clătiți apoi cu apă călduță din abundență.

 

Demachiere naturală cu iaurt

 Iaurtul sau laptele bătut poate fi folosit în procesul de demachiere. Este suficient să aplicați pe față lapte bătut cu un tampon de vată și apoi să lăsați să acționeze. Spălați bine zona cu apă și săpun.

 

Demachiere naturală cu aloe vera

 Gelul de aloe vera este minunat pentru a vă demachia în mod natural. Amestecați gelul cu puțin ulei de jojoba și aplicați acest amestec pe un disc demachiant cu care vă ștergeți machiajul. Aloe vera este o plantă gentilă cu pielea care vă va curăța și demachia corect zonele unde a fost aplicat machiaj.

 

Demachiere naturală cu castravete

 Castravetele este o legumă extrem de importantă pentru piele. Acesta poate fi folosit sub formă de mască pentru a ne revigora tenul dar și sub formă de demachiant natural. Decojiți un castravete, transformați-l în pastă folosind un blender ori o răzătoare de sticlă și aplicați pasta de castravete pe față îndepărtând impuritățile. Pielea va fi proaspătă și catifelată la final și nu va mai avea de suferit de pe urma parabenilor și substanțelor folosite la fabricarea cremelor special destinate demachierii pielii.

Categorie: