Zodia iti spune cat de independenta esti

 

Cat de independenta ești în funcție de zodie

zodia iti spune cat de independenta esti

 Ai nevoie mereu de ajutorul celorlalți sau ești capabila sa te descurci foarte bine singura? Răspunsul la aceste întrebări mai jos, în funcție de zodie.

 

Zodia Berbec

 Independenta? Nu întotdeauna, ești în stare sa aștepți ore în sir un telefon salvator, o idee care sa te ajute sa iei o decizie. Însa, dacă aceasta întârzie sa apară, iei singura decizia, de nevoie.

 

Zodia Taur

 Rare sunt ocaziile în care iei deciziile sau faci lucrurile de una singura fie ca este vorba de o simpla sesiune de shopping sau de lucruri serioase.

 

Zodia Gemeni

 Știi foarte bine sa te descurci de una singura. Însa, în caz de nevoie, nu eziți sa le ceri sfaturile persoanelor apropiate.

 

Zodia Rac

 Montarea unei piese de mobilier sau folosirea unei ustensile desinata bărbaților nu te înfricoșează, te descurci în orice situație cu brio.

 

Zodia Leu

 Ești o persoana independenta în general. Însa, în momentul în care ai de executat unele sarcini ingrate, unele sarcini destinate bărbaților, nu prea te descurci...

 

Zodia Fecioara

 Ești o persoana autonoma cu siguranță însă atenție sa nu ramai singura cuc din cauza orgoliului si mândriei tale nemăsurate.

 

Zodia Balanta

 Pentru tine, totul tine de dispoziția de moment. Ai zile în care te simți capabila sa faci orice si zile in care cel mai simplu lucru iți provoacă teama.

 

Zodia Scorpion

 Nu confunda independenta cu nevoia ca cei din jur sa iți dea mereu dreptate. Trebuie sa accepți din când în când ajutorul, nu le poți face toate singura chiar dacă iți dorești.

 

Zodia Săgetător

 Din punct de vedere profesional, iți este greu sa avansezi singura, preferi munca în echipa. Însa, din punct de vedere personal, te descurci singura de cele mai multe ori.

 

Zodia Capricorn

 Nu iți place sa contezi pe ajutorul celorlalți, te descurci foarte bine singura, în special în situații de urgenta.

 

Zodia Vărsător

 Ai tendința sa nu faci nimic fără partenerul tău de viata, acest lucru i-ar putea scoate din sărite pe prietenii tai.

 

Zodia Pești

 Uneori iți lipsește încrederea în sine, drept urmare, de cele mai multe ori, eziți în a lua decizii importante de una singura.