Idei de călătorii în funcție de semnul astrologic

 

Idei de călătorii în funcție de semnul astrologic

Idei de călătorii în funcție de semnul astrologic Romantică, temerară, avidă de aventuri…descoperă destinația ideală în funcție de semnul astrologic.

 

Berbec: Peru

 Berbecii sunt cunoscuți pentru faptul că sunt persoane entuziaste, aventuriere, independente și directe. De aceea le recomandăm ca destinație de călătorie Peru unde își pot potoli setea de aventură la legendara Inca Trail, spre Machu Picchu, la 4200 metri altitudine.

 

Taur: Croația

 Pentru a fi liniștiți, Taurii au nevoie de securitate financiară. Taurii nu apreciază schimbările, sunt persoane emotive, în căutare de stabilitate. Din acest motiv, le recomandăm o vacanță în Croația. Lacul Plitvice le va tăia cu siguranță răsuflarea. Dubrovnik, cunoscut drept Perla Adriaticii este un alt oraș pe placul lor.

 

Gemeni: Mexic

 Curioși, Gemenii sunt interesați de absolut tot. Nu puțini sunt Gemenii interesați de limbile străine. Din acest motiv, le recomandăm ca destinație de călătorie Mexic. Mexicul adăpostește o mare varietate de peisaje – deșert, canioane, păduri tropicale - și o biodiversitate incredibilă. În afară de spaniolă, în Mexic sunt vorbite încă 45 de limbi.

 

Rac: Portugalia

 Persoanele născute în zodia Rac au nevoie de intimitate pentru a se simți bine din punct de vedere emoțional, spiritual, romantic și financiar. De aceea le sugerăm drept destinație de călătorie Portugalia, o țară însorită, unde vei avea ocazia să descoperi o mulțime de locuri romantice precum centrul vechi din Lisabona sau valea Dourou, unde este produs celebrul vin Porto.

 

Leu: Indonezia

 Leii sunt lideri înnăscuți. Nu suportă singurătatea. De aceea, Indonezia este destinația ideală pentru ei. Cu o densitate de 125 de locuitori pe kilometru pătrat, cu siguranță nu se vor mai simți singuri.

 

Fecioară: Porto Rico

 Fecioarelor nu le lipsește încrederea în propriile forțe, le place să facă lucrurile așa cum trebuie. Din acest motiv le recomandăm să plece spre Porto Rico. Ponce – al doilea oraș din țară – organizează an de an un carnaval extrem de colorat.

 

Balanță: Noua – Zeelandă

 Persoanele născute în semnul Balanță simt nevoia să fie în armonie cu ele însele. Din când în când le place să se deconecteze de lumea exterioară. Noua-Zeelandă este destinația ideală pentru ele. Aici au ocazia să admire o mulțime de fiorduri, văi maiestuoase care au servit drept platou de filmare pentru Stăpânul Inelelor.

 

Scorpion: Mongolia

 Scorpionul este cel mai puternic semn al zodiacului. Scorpionilor le place să își trăiască viața la intensitate maximă, să aibă relații personale intense și dramatice. Dacă ar trebui să rezumăm Scorpionii în trei cuvinte acestea ar fi Pasiune, Dorință și Putere. De aceea le recomandăm să plece în Mongolia unde pot să traverseze stepe vaste călare pe cal sau să se întâlnească cu crescătorii de iaci.

 

Săgetător: Italia

 De o naturalețe exuberantă, Săgetătorilor le plac aventurile, să profite din plin de viață. Săgetătorii sunt optimiștii zodiacului. De aceea, Italia este ideală pentru ei. Italia adăpostește numai puțin de 51 de situri clasate în patrimoniul mondial Unesco. Climat plăcut, gastronomie delicioasă, peisaje somptuoase…

 

Capricorn: Elveția

 Capricornii sunt mândri de ceea ce au realizat până în prezent. Sunt persoane ambițioase, răbdătoare și perseverente. Destinația ideală pentru ei este Elveția, o țară mică, una din cele mai prospere din lume. Lacuri numeroase, munți, ideali pentru drumeții, trekking sau via ferrata.

 

Vărsător: Myanmar

 Vărsătorii încearcă să deslușească misterele vieții. Filantropi în suflet, Vărsătorii sunt persoane sincere. De aceea, Myanmar, Birmania este destinația ideală pentru ei. O țară care a știut să își păstreze autenticitatea. Comori arhitecturale, complexul imens de temple Bagan… o mulțime de lucruri de văzut și de făcut.

 

Pești: Thailanda

 Peștii sunt niște persoane cărora le place compania celorlalți. Misterioși și seducători, majoritatea Peștilor sunt extrem de talentați. Thailanda este țara lor de suflet, țară în care pot să guste din delicioasele specialități locale sau din fructele exotice.

Categorie: