Horoscopul săptămânii 31 August – 6 Septembrie

 

Horoscopul săptămânii 31 August – 6 Septembrie

Horoscopul săptămânii 31 August – 6 Septembrie Chiar dacă nu mai mergem la școală, luna Septembrie are pentru mulți dintre noi semnificația unui “an nou”, însoțit de inevitabilul stres și câteva rezoluții. Planetele au prevăzut pentru semnul tău astrologic o mulțime de lucruri, atât pozitive cât și negative. Ești curioasă ce ți-au pregătit?

 

Zodia Berbec

 Dragoste: te plictisești, chiar dacă ești implicată într-o relație? Ei bine, nimic nu te împiedică să petreci puțin timp în compania prietenilor tăi.

 Job: îți duci la bun sfârșit sarcinile la locul de muncă, fără stres, fără agitație. Nimic special de semnalat în această săptămână. O atmosferă calmă domnește peste tot.

 Formă: spre sfârșitul săptămânii astrele te sfătuiesc să reduci consumul de sare. Consumă ceai pentru a te simți în formă maximă.

 

Zodia Taur

 Dragoste: principiul după care ar trebui să te conduci în viață este următorul: cucerești doar celibatari. Nu de alta, dar ar trebui să eviți conflictele.

 Job: nu ezita să comunici cât mai mult cu șeful și colegii tăi. Doar trecând peste conflicte și tensiuni vei reuși să avansezi.

 Formă: te simți energică și entuziastă datorită poziției actuale a planetelor aer-foc.

 

Zodia Gemeni

 Dragoste: ce așteptări ai de la acest sfârșit de vară? Cum intenționezi să materializezi aceste așteptări? O mulțime de întrebări la care trebuie să găsești singură răspunsul.

 Job: abia întoarsă din vacanță dai de stres și presiune la locul de muncă: totul trebuie să meargă pe repede înainte, prea repede pentru stilul tău. Nu degeaba se spune că graba strică treaba.

 Formă: pentru binele tău, ar trebui să începi să faci mai multă mișcare. Profită cât mai poți de vremea bună de afară.

 

Zodia Rac

 Dragoste: poate a venit momentul să vă gândiți la viitorul vostru, să faceți planuri de viitor împreună. Venus te protejează de deciziile proaste.

 Job: la muncă, cea mai simplă soluție nu este întotdeauna și cea mai bună chiar dacă este tentantă.

 Formă: buna ta dispoziție este contagioasă. Nu e de mirare că primești atâtea invitații: la grătar, la picnic. Nu uita să te mai odihnești și tu din când în când.

 

Zodia Leu

 Dragoste: dacă ai o relație cu un partener de aer sau de foc, săptămâna se anunță a fi una dificilă, va trebui să faci o serie de compromisuri. Semnele de Pământ vor fi privilegiate în această săptămână.

 Job: stresul nu este bun, cel mai bine ar fi să scapi de el și să te convingi că ești capabilă să rezolvi orice sarcină ai primi.

 Formă: ești plină de energie însă asta nu înseamnă că trebuie să îți epuizezi toate resursele. Încearcă să adopți un ritm de viață mai lent.

 

Zodia Fecioară

 Dragoste: ești într-o relație? S-ar putea să apară câteva tensiuni în sânul cuplului. Horoscopul săptămânii te sfătuiește să ieși Sâmbătă în oraș.

 Job: zilele ți se par lungi și repetitive. Poate a venit vremea să îți schimbi locul de muncă sau să te gândești la un curs de perfecționare.

 Formă: vitalitatea și energia nu îți lipsesc în această săptămână. Pentru a mai consuma din energie ai o soluție la îndemănă: sportul.

 

Zodia Balanță

 Dragoste: e perioada întâlnirilor romantice…Venus te face pasională, Marte romantică…ce poți cere mai mult de la astre?

 Job: în această săptămână astrele îți recomandă să nu îți pierzi răbdarea, să nu te grăbești. Dă dovadă de răbdare și vei avea doar de câștigat.

 Formă: ești atât de bine dispusă încât stârnești invidia celorlalte semne astrologice. Datorită lui Marte acest entuziasm va dura toată săptămâna.

 

Zodia Scorpion

 Dragoste: știi foarte bine ce este bun și ce nu este bun pentru tine. Foarte bine. Astfel reușești să eviți neînțelegerile și conflictele.

 Job: când ai o idee de apărat, nu încerca să forțezi lucrurile, argumentează. Colegii tăi te vor aprecia mai mult.

 Formă: evită să îți irosești inutil energia. În această săptămână ai nevoie de liniște și pace.

 

Zodia Săgetător

 Dragoste: ești celibatară? Nu refuza nicio invitație deoarece ai putea trece cu vederea o oportunitate excelentă.

 Job: ești deschisă spre tot ce înseamnă schimbare: serviciu, look, vestimentație, locuință…trebuie să stabilești ce îți dorești cu adevărat.

 Formă: cel mai bine pentru moralul, sănătatea și silueta ta este să te plimbi sau să înoți. Împreună cu o prietenă totul este mai frumos.

 

Zodia Capricorn

 Dragoste: buna ta dispoziție este contagioasă, șarmul tău face ravagii. Partenerul de viață este copleșit de atâtea dovezi de dragoste.

 Job: Mercur îți deschide o mulțime de porți. Dacă ai idei, este momentul ideal de a le exprima. Cu tact desigur dacă vrei să se materializeze.

 Formă: s-ar putea să ai parte de dureri de stomac în această săptămână: renunță la băuturile carbogazoase.

 

Zodia Vărsător

 Dragoste: Mercur îți dă poftă de flirtat. Însă evită să flirtezi cu iubitul colegei de muncă, nu este deloc frumos.

 Job: din punct de vedere profesional totul merge bine datorită lui Venus. Nu îți pierde concentrarea.

 Formă: vei avea parte de multă energie dacă dormi suficient, nu pierzi nopțile. Fructele și legumele nu trebuie să lipsească din farfuria ta.

 

Zodia Pești

 Dragoste: totul ar trebui să meargă bine la capitolul dragoste. Fără turbulențe sau tensiuni.

 Job: Venus și Saturn te susțin în tot ce faci. Este săptămâna ideală pentru o schimbare: job nou, partener nou…tu decizi!

 Formă: adoptă o alimentație sănătoasă și echilibrată. Silueta ta îți va mulțumi cu siguranță.

Categorie: