Horoscopul săptămânii 20-26 Aprilie

 

Horoscopul săptămânii 20-26 Aprilie

Horoscopul săptămânii 20-26 Aprilie Ce repede trece timpul! Au trecut și Sărbătorile Pascale iar cei mai norocoși dintre noi au avut câteva zile libere. Cei care nu au avut norocul acesta așteaptă cu nerăbdare vacanța de vară. Încetul cu încetul renunțăm la hainele groase și profităm de lumina zilei. Un lucru foarte bun pentru moral. Ce se va petrece în această săptămână? Astrele îți spun totul!

 

Zodia Berbec

 Dragoste: ești singură? Ai un succes nebun în rândul bărbaților, ai parte de o mulțime de invitații. Reușești chiar să atragi atenția persoanei pe care ai pus ochii de mai multă vreme.

 Job: proiectele tale încep să prindă contur, te simți împlinit și ai parte de o mulțime de realizări. Continuă și eforturile tale vor fi răsplătite.

 Formă: dispui de multă energie însă nu ar fi rău să te mai menajezi din când în când. Nu le poți face tu pe toate, mai deleagă și tu din sarcini. Bucură-te de lucrurile simple din viață.

 

Zodia Taur

 Dragoste: 21 Aprillie reprezintă o dată cheie pentru tine, pentru ca Venus iti rezerva o mare surpriză.

 Job: perspectivele sunt cât se poate de pozitive. În această săptămână vei recolta roadele muncii tale.

 Formă: Marte și Soarele oferă semnului tău curajul de care are nevoie pentru a trece cu bine peste această săptămână.

 

Zodia Gemeni

 Dragoste: fiind celibatar, ai o singură idee în minte, aceea de a găsi un partener și de a întemeia o familie. Dacă acest lucru te motivează, asigură-te că norocul este de partea ta pentru a reuși acest lucru.

 Job: cei care sunt în căutarea unui loc de muncă au toate șansele să îl găsească pe cel potrivit în această săptămână. Jupiter este de partea ta și te protejează.

 Formă: ți-ar plăcea să călătorești deoarece ai nevoie de mișcare și de evadare din cotidian. Profită de un week-end pentru a vizita marea de exemplu.

 

Zodia Rac

 Dragoste: în momentul în care întâlnești pe cineva ai parte de momente intrigante care îți bulversează viața de zi cu zi. Asigură-te că îți faci viața cât mai frumoasă, fii pozitiv.

 Job: vrei să investești în lucruri noi. O idee bună însă, dacă ai deja un loc de muncă nu te grăbi să renunți la el, gâandește-te bine înainte.

 Formă: ești în formă maximă. Astrele te sfătuiesc să ai grijă de sănătatea și de pielea ta.

 

Zodia Leu

 Dragoste: ești într-o relație? Ai nevoie să te simți frumoasă în ochii partenerului. Încearcă să fii mai seducătoare pentru a găsi confirmarea acestui farmec în ochii lui.

 Job: ai mare planuri în ceea ce privește cariera ta. Nu îți fie teamă, încetul cu încetul le vei pune pe toate în aplicare.

 Formă: strălucești pur și simplu. Acest lucru îți permite să fii mai încrezătoare în tine și să ai un moral ridicat.

 

Zodia Fecioară

 Dragoste: chiar dacă relația dintre voi este destul de pasională, fiecare dintre voi își păstrează propria independență. Ți-ai găsit echilibrul respectând libertatea celuilalt. Bravo.

 Job: pe data de 25 Aprilie astrele îți permit să ai o viziune mai clară asupra aspirațiilor tale.

 Formă: nu are rost să faci sport sau să adopți o alimentație echilibrată când singurul lucru de care corpul tău are nevoie este…somnul.

 

Zodia Balanță

 Dragoste: horoscopul săptămânii te asigură că vei reuși să câștigi inima bărbatului care te-a făcut să visezi în ultima vreme.

 Job: la locul de muncă colegii îți pun bețe în roate cum au ocazia. Parcă ți-ai dori să schimbi locul de muncă, te-ai cam săturat de ei.

 Formă: ești în plină formă. Buna ta dispoziție și strălucirea ta naturală le permite și celor din jurul tău să se simtă relaxați.

 

Zodia Scorpion

 Dragoste: ești prea nervoasă în această săptămână ceea ce ți-ar putea afecta relația de cuplu.

 Job: astrele te determină să îți trimiți CV-ul peste tot deoarece ai nevoie de o schimbare.

 Formă: în această săptămână simți nevoia să evacuezi tensiunea acumulată. Sportul este cel mai bun aliat al tău: înot, scufundări, jogging.

 

Zodia Săgetător

 Dragoste: ești celibatar? Va veni și rândul tău, nu-ți fă probleme. Ești înconjurat de o mulțime de prieteni ceea ce contează enorm.

 Job: dacă ești capabil să faci mai multe lucruri odată atunci ai un viitor strălucit în față. Capacitatea ta de adaptare te face ideal pentru orice loc de muncă.

 Formă: ești tensionat din cauza unei energii incorect controlate. Relaxează-te. Poate un mic masaj ți-ar face bine.

 

Zodia Capricorn

 Dragoste: cu Marte și Venus alături vei avea parte de o surpriză: s-ar putea ca cel mai bun prieten să se transforme în iubit.

 Job: un conflict la locul de muncă? Înfruntă-l. Dacă nu înfrunți problemele, dacă le ignori, șansele ca tu să progresezi sunt mici.

 Formă: meditează puțin, deschide-ți sufletul, acceptă faptul că nu le poți avea pe toate. În ceea ce privește forma fizică, nu ai probleme.

 

Zodia Vărsător

 Dragoste: relația ta este în plină evoluție. Multe planuri de viitor, momente plăcute petrecute împreună…

 Job: ești convinsă că ceilalți se descurcă mult mai bine decât tine. Îndoiala nu îți dă pace. Acceptă-te așa cum ești.

 Formă: s-ar putea să ai parte de oboseală intelectuală însă cu forma fizică stai foarte bine.

 

Zodia Pești

 Dragoste: Venus și Marte te ajută să te mobilizezi în relația de dragoste. Este momentul să te implici.

 Job: Luna îți încurajează inițiativele. În această săptămână astrele te ajută în tot ceea ce faci.

 Formă: vrei să faci prea multe lucruri odată. E un lucru normal, dar nu ești robot. Evită frustrările.

Categorie: