Horoscopul săptămânii 9 – 15 Martie

 

Horoscopul săptămânii 9 – 15 Martie

horoscopul saptamanii 9 15 martie

 Zilele sunt din ce în ce mai lungi și, din punct de vedere calendaristic primăvara va sosi în curând chiar dacă vremea de afară de face să ne îndoim de acest lucru. Ce au de spus astrele în ceea ce privește această a doua săptămână a lunii Martie? Afli chiar acum!

 

Zodia Berbec

 Dragoste: te simți neînțeleasă, nu ai chef de nimic? Nu există așa ceva. Orice problemă are o soluție. Încearcă să vorbești cu partenerul tău, să descoperiți împreună ce nu merge în relația voastră.

 Job: acordă o atenție sporită detaliilor și ascultă-i cu atenție pe cei din jurul tău, fie că este vorba de complimente sau de reproșuri. Astfel, vei reuși să progresezi fără probleme.

 Formă: Marte te face mai euforică dar plină de energie. Ai grijă la sportul ales, nu este nevoie să te epuizezi.

 

Zodia Taur

 Dragoste: plăcerea și relaxarea sunt cuvintele de ordine în această săptămână pentru zodia ta fie că ești celibatară, fie că te afli într-o relație de cuplu.

 Job: în această săptămână, ideile tale, oricât de pertinente ar fi, nu vor fi ascultate. Nu contează: așteaptă sosirea săptămânii următoare pentru a le pune în practică.

 Formă: ai nevoie de mișcare pentru a te păstra în formă, plimbări, înot…nu contează tipul de mișcare ales, important este să faci ceva.

 

Zodia Gemeni

 Dragoste: dacă ești într-o relație, horoscopul săptămânii te sfătuiește să planifici o cină romantică Joi sau Vineri. Ești celibatară? Vei avea parte de câteva flirturi.

 Job: creativitatea ta este impresionantă însă trebuie să te concentrezi asupra muncii tale, oricât de banală ar fi. Curaj.

 Formă: în această săptămână, Marte îți conferă o energie enormă. Numai bine, deoarece ai o mulțime de lucruri de făcut într-un timp atât de scurt.

 

Zodia Rac

 Dragoste: în această săptămână îți place să fii singură. Dacă vei avea parte de o întâlnire mai specială asigură-te că ai ales ținuta potrivită.

 Job: răbdare…fie că este vorba de colegii sau șeful tău, nu te enerva, păstrează-ți calmul. Conflictele se vor aplana.

 Formă: datorită lui Marte, ești în formă, ai un moral ridicat. Însă, datorită faptului că și tu ai limite, încearcă să te mai relaxezi și tu din când în când.

 

Zodia Leu

 Dragoste: dacă ești celibatară ieși în oraș, îndrăznește să faci primul pas și flirtează. Astrele ți-au pregătit o săptămână toridă.

 Job: deții toate modalitățile de a-ți atinge obiectivele. Felicitări. Continuă astfel și într-un final eforturile tale vor fi răsplătite.

 Formă: ești prea energică? Fă mișcare pentru a mai consuma din ea. Astfel, te vei simți mai bine în pielea ta.

 

Zodia Fecioară

 Dragoste: ești celibatară? Mercur te va ajuta să întâlnești unele persoane, Joi sau Vineri în special. Lasă-te abordată sau ia tu inițiativa.

 Job: poate este momentul potrivit să iei în calcul și alte soluții: un nou post, un curs de perfecționare sau chiar o reorientare. Curaj.

 Formă: ești tensionată ceea ce îți provoacă dureri de cap destul de des. Soluția? Relaxează-te cu ajutorul unei cărți bune sau la un spa.

 

Zodia Balanță

 Dragoste: din cauza lui Mercur (și din cauza caracterului tău dificil), neînțelegerile planează asupra cuplului tău. Poate ar fi momentul să pui punctul pe i.

 Job: totul îți merge de minune. Poate ar fi un moment potrivit să ceri acea mărire de salariu la care te gândești de multă vreme. Miercuri de preferință.

 Formă: oboseala se face simțită, s-ar putea să nu îți asculți corpul așa cum trebuie. Încearcă să profiți la maxim de timpul liber pentru a te relaxa.

 

Zodia Scorpion

 Dragoste: Venus te face mai carismatică, persoanele din jurul tău te admiră. Dacă ești celibatară îndrăznește să faci tu primul pas. Vei avea parte de o mulțime de surprize plăcute.

 Job: ești stresată și acest lucru îți afectează munca. Fă-ți timp ți pentru relaxare sau du la bun sfârșit sarcinile, una câte una.

 Formă: nu mai ai timp pentru tine iar acest lucru te deranjează. Programează-ți o zi doar pentru tine și răsfață-te.

 

Zodia Săgetător

 Dragoste: o săptămână destul de grea în ceea ce privește capitolul amoros. Nu te descuraja, tensiunile din sânul cuplului se vor atenua.

 Job: nu ar trebui să îți fie teamă să pui întrebări, chiar dacă acestea sunt mai delicate. S-ar putea ca majoritatea din colegi să îți fie recunoscători pentru acest lucru.

 Formă: învață să te relaxezi, să ignori evenimentele insignifiante din viața ta.

 

Zodia Capricorn

 Dragoste: datorită lui Venus, vei găsi rapid compromisurile din sânul cuplului. Acest lucru vă face bine amândurora.

 Job: comunică cât mai bine pentru a evita neînțelegerile la locul de muncă. Cel mai bine ar fi să spui de doi ori un lucru pentru a te asigura că te faci înțeleasă.

 Formă: persoanele din jurul tău te invidiază pentru moralul tău. În vocabularul tău nu există cuvântul depresie.

 

Zodia Vărsător

 Dragoste: câteva neînțelegeri sunt posibile în sânul cuplului. Învață să comunici mai bine. Ești celibatară? S-ar putea să ai parte de o întâlnire Miercuri.

 Job: la locul de muncă, Jupiter îți poartă noroc și te ajută să să-ți duci la bun sfârșit sarcinile. O săptămână fără stres.

 Formă: poate ar fi momentul potrivit să începi o cură pe bază de fructe și legume de sezon.

 

Zodia Pești

 Dragoste: ai parte de mici probleme de comunicare care uneori strică atmosfera în cuplul tău. Cântărește bine cuvintele…

 Job: ideile tale nu coincid întotdeauna cu cele ale colegilor sau șefului tău. Acceptă și alte păreri.

 Formă: ești în formă, ai moralul ridicat. Te sfătuim să reduci consumul de cafea și să fumezi cât mai puțin.

Categorie: