Horoscopul săptămânii 2-8 Martie

 

Horoscopul săptămânii 2-8 Martie

horoscopul saptamanii 2 8 martie

 Mai sunt câteva zile până la sosirea primăverii. Drept urmare, nu te mai plânge și concentrează-te asupra lucrurilor pozitive. Fie că este vorba de dragoste, muncă, hobby-uri, familie sau formă…cu siguranță ți se vor întâmpla o mulțime de lucruri bune. Iată ce ți-au rezervat astrele pentru săptămâna ce stă să înceapă!

 

Zodia Berbec

 Dragoste: dacă ești celibatară, profită de week-end pentru a cuceri inima cuiva. Astrele te sfătuiesc să nu îți neglijezi prietenii deoarece aceștia sunt alături de noi pentru a ne îmbogăți viața.

 Job: atât timp cât îți îndeplinești cu succes funcțiile, vei fi liniștită la locul de muncă. Începi să te gândești tot mai mult la viața ta personală și la aspirațiile tale.

 Formă: energia ta nu este inepuizabilă în această săptămână, mai economisește. Profită de lucrurile care îți fac bine și uită de activitățile stresante.

 

Zodia Taur

 Dragoste: dacă ești într-o relație, planifică o ieșire în oraș. Pentru momente plăcute petrecute alături de persoana iubită ziua de Vineri este perfectă.

 Job: vei avea parte de o săptămână de lucru destul de calmă. Dacă timpul îți permite, vorbește cu colegii pentru a-i cunoaște mai bine.

 Formă: nu ai timp pentru a face ședințe lungi de sport? Nu este o problemă, chiar și micile ședințe de antrenament regulate îți vor face bine.

 

Zodia Gemeni

 Dragoste: în această săptămână, astrele prevăd o serie de tensiuni în sânul cuplului. De altfel, te vei simți puțin pierdută. Nu intra în panică. Îndoiala este umană.

 Job: Mercur te ajută să duci la bun sfârșit până și cele mai dificile sarcini. Să nu te mire faptul că șeful tău îți dă din ce în ce mai multe responsabilități.

 Formă: profită de zilele frumoase pentru a ieși la aer, să te plimbi cu bicicleta sau pe jos. Acest lucru îi va face bine siluetei și moralului tău.

 

Zodia Rac

 Dragoste: te simți singură și ai neapărat nevoie de companie. Ce te împiedică să ieși în oraș?

 Job: rămâi concentrată. Ia sarcinile de lucru una câte una, cu atenție. Astfel, vei face mai puține greșeli.

 Formă: în ceea ce privește sportul, începe ușor și păstrează-ți forțele pentru hobby-uri mai puțin solicitante.

 

Zodia Leu

 Dragoste: se anunță o săptămână plină de prietenii datorită lui Mercur. Datorită prietenilor te vei simți înconjurată de iubire.

 Job: ai o mulțime de idei interesante iar jobul tău este acum să îți convingi colegii și superiorii de acest lucru. Fii încrezătoare și argumentează, vei vedea că vei reuși.

 Formă: ai nevoie de puțin sport însă nu de un sport extrem, epuizant, deoarece riști să te rănești.

 

Zodia Fecioară

 Dragoste: partenerul se îndoiește de sentimentele tale față de el? Dacă ai petrece mai mult timp alături de el pentru a-i arăta cât de important este pentru tine?

 Job: ai impresia că nici șeful, nici colegii nu te ajută. Nu te îngrijora, vei găsi cu siguranță o soluție dacă nu săptămâna asta, săptămâna viitoare cu siguranță.

 Formă: te simți bine dar atenție, nu uita să te acoperi bine noaptea.

 

Zodia Balanță

 Dragoste: pentru a evita tensiunile din sânul cuplului folosește-ți imaginația pentru a aduce ceva nou în relația de iubire.

 Job: în această săptămână Mercur îți conferă sete de cunoaștere. Deoarece ești extrem de receptivă, fă un curs de perfecționare.

 Formă: vei avea parte de o săptămână reușită. Să nu te culci mult prea târziu seara deoarece s-ar putea să regreți dimineața.

 

Zodia Scorpion

 Dragoste: Venus și Neptun te fac extrem de visătoare în această săptămână. Visătoare dar înțeleaptă.

 Job: Marte și Uranus te însoțesc în această săptămână și te ajută să începi tot felul de proiecte. Interviurile lasă-le pentru ziua de Miercuri sau Joi.

 Formă: cu ajutorul unui somn suficient și unei alimentații echilibrate, săptămâna va fi una excelentă.

 

Zodia Săgetător

 Dragoste: meditând, vei reuși să progresezi și să te cunoști mai bine atât pe tine cât și pe partenerul de viață. Astfel, dacă apare vreun conflict, vei reuși să-l aplanezi fără probleme.

 Job: încearcă să eviți neînțelegerile care ar putea compromite proiectele tale. Nu ignora micile detalii, s-ar putea să conteze mai mult decât ai crede.

 Formă: nu ești într-o formă prea bună. Fă mișcare. Conform astrelor, sportul ideal pentru tine este înotul.

 

Zodia Capricorn

 Dragoste: dacă ești într-o relație, încearcă să-ți implici și partenerul în ieșirile tale. Dacă nu vrea, apelează la prieteni.

 Job: încearcă să înveți cât mai multe lucruri noi pentru a-ți păstra motivația.

 Formă: sport, muncă, atenție să nu te epuizezi. De ce nu pui la punct un plan de regăsire a formei?

 

Zodia Vărsător

 Dragoste: dacă ai un iubit, arată-i afecțiune. Va aprecia cu siguranță acest lucru. Petreceți câteva seri plăcute și senzuale împreună.

 Job: este o săptămână excelentă pentru a încheia o serie de contracte. Cu condiția să le citești bine înainte.

 Formă: ești ocupată și stresată pe timp de zi. Pentru a te mai relaxa puțin, planifică un week-end la țară.

 

Zodia Pești

 Dragoste: se anunță o săptămână pasionantă: dacă ești celibatară s-ar putea să dai peste acea perlă rară pe care o cauți de mult. Dacă ai o relație, vă veți iubi la fel ca în prima zi.

 Job: ești motivată și ambițioasă, poți face orice îți propui. Singurul lucru pe care trebuie să îl mai faci este să stăpânești stresul.

 Formă: începi săptămâna plină de energie, în formă. Cu toate acestea, ai tendința să forțezi puțin lucrurile. Ar trebui să te gândești și la odihnă și la relaxare.

Categorie: