Sunt compatibile persoanele din aceeași zodie?

 

Compatibilități cu aceeași zodie

sunt compatibile persoanele din aceeasi zodie

 Te întrebi dacă ești compatibilă cu o persoană din aceeași zodie cu tine? A avea aceeași zodie cu partenerul de viață înseamnă fie perfecțiune, fie iadul pe pământ. Chiar dacă nu sunteți identici, vei vedea unele din cele mai mari defecte ale tale reflectate în partenerul tău.

 

Berbec-Berbec

 În momentul în care două semne de Foc se întâlnesc, adesea are loc o explozie! Partenerii Berbec pot deveni incompatibili dacă lasă orgoliul să le conducă viața. Dacă lași deoparte orgoliul și mândria, relația dintre voi are șanse de reușită.

 

Taur-Taur

 Cuplul Taur-Taur poate fi compatibil deoarece ambii au un caracter casnic. Aceste două semne de Pământ reprezintă stabilitatea. În momentul în care apar disputele acestea au drept principală cauză problemele financiare.

 

Gemeni-Gemeni

 O aventură între două persoane din zodia Gemeni poate fi pasionantă. Însă, compatibilitatea este dificilă pe termen lung. În absența unor elemente stabile de legătură, cei doi riscă să se distanțeze unul de celălalt sau să se plictisească.

 

Rac-Rac

 Un cuplu format din doi parteneri Rac poate fi compatibil doar dacă fiecare din ei învață să aprecieze faptul că au alături un partener stabil. În momentul în care o astfel de relație se încheie, este însoțită adesea de lacrimi.

 

Leu-Leu

 O relație dintre doi Lei poate fi incompatibilă din simplul motiv că unul sau celălalt simte nevoia să facă pe liderul. Această putere poate fi schimbată între cei doi parteneri pentru un anumit timp însă egalitatea este o plăcere rară în cadrul acestei combinații explozive.

 

Fecioară-Fecioară

 Doi parteneri din semnul Fecioară pot fi combinația perfectă. Fiecare din ei are mari așteptări de la celălalt. Acest lucru poate duce la conflicte. Această relație are și un aspect pozitiv: îi învață pe cei doi parteneri să devină mai buni, mai răbdători.

 

Balanță-Balanță

 Un cuplu format din două Balanțe poate funcționa doar dacă cei doi învață să își aleagă bătăliile. Ironia sorții, fiecare din cei doi parteneri își dorește armonie și înțelegere însă se lasă influențați de resentimente, nu se străduiesc să găsească o rezolvare a problemelor.

 

Scorpion-Scorpion

 Chiar dacă doi Scorpioni se pot îndrăgosti rapid unul de celălalt, relația poate fi incompatibilă încă de la început din cauza conflictelor frecvente și a bulversărilor emoționale. Cei doi pot face această relație să funcționeze, însă întotdeauna vor exista diferențe între ei.

 

Săgetător-Săgetător

 Două persoane din zodia Săgetător sunt dificil de ținut împreună pentru mai mult timp într-o relație compatibilă, deoarece fiecare din ei sunt competitivi și se tem să își piardă libertatea.

 

Capricorn-Capricorn

 O relație între doi Capricorni poate să dureze destul de mult timp deoarece fiecare partener știe că celălalt are nevoie de o viață în afara relației. Se respectă unul pe celălalt și între ei se poate stabili o legătură profundă.

 

Vărsător-Vărsător

 Două persoane din zodia Vărsător pot fi prieteni compatibili, se încurajează unul pe celălalt să exploreze activități individuale. Însă, în cadrul unei relații devin egocentrici, pot ajunge să ignore aspectele emoționale ale relației.

 

Pești-Pești

 O pereche formată din Pești pare compatibilă. Însă, din cauză că nu își pot materializa visele împreună, această relație poate deveni incompatibilă.

Categorie: