Horoscopul săptămânii 2-8 Februarie

 

Horoscopul săptămânii 2-8 Februarie

horoscopul saptamanii 2 8 februarie

 A venit luna Februarie! Deja te gândești ce cadou îi vei cumpăra persoanei iubite de Sf. Valentin. Așteptând sărbătoarea iubirii nu poți să nu te gândești la ce îți rezervă astrele până atunci. Îți spunem noi acum la ce trebuie să te aștepți pentru săptămâna ce stă să înceapă!

 

Zodia Berbec

 Dragoste: în această săptămână s-ar putea să simți nevoia de libertate, nevoia de a nu depinde de nimeni. S-ar putea ca o relație de lungă durată să nu îți aducă liniștea de care ai nevoie, chiar din contră.

 Job: ai impresia că nu vei reuși niciodată să duci la bun sfârșit toate sarcinile. De aceea, te bazezi pe orele suplimentare. Curaj! Săptămâna următoare va fi mult mai bună!

 Formă: sporturile de rezistență te-ar putea ajuta să topești kilogramele în plus. Până la sosirea verii, silueta ta va fi una perfectă.

 

Zodia Taur

 Dragoste: profită de clipa prezentă și nu te arunca dintr-o relație în alta. Bucură-te de momentele romantice petrecute împreună cu partenerul.

 Job: dacă ai parte de conflicte la locul de muncă încearcă să îți calmezi emotivitatea, încearcă să găsești unele compromisuri pentru a păstra o atmosferă calmă la locul de muncă.

 Formă: în momentul în care te simți epuizată complet, ai parte de o senzație neplăcută de amețeală și de greață. Încetinește puțin ritmul.

 

Zodia Gemeni

 Dragoste: dacă ești celibatară s-ar putea să ai parte de o mulțime de pretendenți în această săptămână. Singura problemă va fi să îl alegi pe cel care este pe placul tău.

 Job: ești perseverentă, dai dovadă de rezistență în fața stresului. Atuuri deloc de neglijat în jobul tău! În această săptămână, astrele te sfătuiesc să îți păstrezi concentrarea.

 Formă: îți depășești limitele în momentul în care nu știi să îți dozezi orele de muncă și orele de sport. Încearcă să fii mai moderată.

 

Zodia Rac

 Dragoste: începând cu ziua de Miercuri, Venus îți va spori puterea de seducție. De aceea, este momentul ideal de a face o cucerire. Dacă ești celibatară, vei avea o mulțime de pretendenți în această săptămână.

 Job: chiar dacă consideri că este inutil, acceptă discuțiile despre micile detalii. Acest lucru va fluidiza puțin atmosfera în cadrul echipei de lucru.

 Formă: nu are rost să mergi zilnic la sala de sport. Cel mai bine ar fi să variezi plăcerile: bicicletă, plimbări sau înot.

 

Zodia Leu

 Dragoste: încearcă să ieși puțin din cercul tău de prieteni pentru a întâlni și alte persoane cu care vei avea parte de discuții profunde.

 Job: dacă vrei să îți continui studiile, acesta este momentul ideal. Mercur îți conferă dorința de a explora lucruri noi și de a achiziționa cunoștințe noi.

 Formă: este important să faci mișcare pentru a rămâne în formă dar și pentru moral. Însă evită sporturile repetitive.

 

Zodia Fecioară

 Dragoste: chiar dacă nu îți vei găsi sufletul pereche în această săptămână, te poți baza pe sprijinul necondiționat al prietenilor.

 Job: nu lăsa neînțelegerile să se amplifice, te vor împiedica să îți atingi obiectivele. Și, un lucru important, lucrează mai mult în echipă.

 Formă: mereu în acțiune, mereu bine dispusă, ești un exemplu pentru persoanele din jurul tău.

 

Zodia Balanță

 Dragoste: dacă relația ta trece prin momente de cumpănă, comunică cât mai mult cu partenerul și încearcă să îl faci să înțeleagă că ai nevoie de mai mult spațiu pentru a te simți în largul tău în relația de iubire.

 Job: lasă sarcinile mai dificile pe săptămâna următoare și concentrează-te asupra celor care necesită creativitate.

 Formă: și dacă ai mări puțin doza de fructe și legume consumate pentru a-ți face plinul de vitamine?

 

Zodia Scorpion

 Dragoste: ești celibatară? Nu refuza invitațiile deoarece s-ar putea ca jumătatea ta să se afle în fața ta fără să știi…

 Job: dacă nu ești satisfăcut la locul de muncă nu ar trebui să mai pierzi timpul și ar trebui să ai o discuție cu superiorii tăi.

 Formă: alege un sport pe placul tău: gimnastică, badminton, înot…profită și invită-ți prietenii să facă sport împreună cu tine.

 

Zodia Săgetător

 Dragoste: dacă simți fluturi în stomac înseamnă că partenerul tău este potrivit pentru tine. Profită de momentele frumoase petrecute împreună.

 Job: săptămâna aceasta, trezitul de dimineață va fi un adevărat calvar. Încearcă să te odihnești mai mult.

 Formă: Marte îți conferă multă energie și îți permite să ai grijă de silueta ta. Înot sau jogging în parc, profită!

 

Zodia Capricorn

 Dragoste: ești într-o relație? S-ar putea să ai parte de unele tensiuni în această săptămână. Sâmbătă ar trebui să ieșiți undeva în oraș.

 Job: ambiția ta nemăsurată îți provoacă unele probleme la locul de muncă. Pentru moment, mulțumește-te cu îndeplinirea sarcinilor.

 Formă: Marte îți sugerează unele activități pentru calmarea spiritului: pictură, excursii la munte, muzică. Joi și Vineri, Luna te va face sociabilă.

 

Zodia Vărsător

 Dragoste: știi foarte bine ce este bine pentru tine și ce nu. Acest lucru îți va simplifica enorm existența.

 Job: din punct de vedere profesional totul merge bine datorită lui Mercur. Însă trebuie să rămâi prudentă și concentrată.

 Formă: pentru a te păstra în formă, rezervă-ți câteva ore și pentru tine. Dacă te-ai apuca de meditație?

 

Zodia Pești

 Dragoste: în dragoste, ești extrem de critică și exigentă. Or, critica nu este întotdeauna constructivă. Nu uita că nici tu nu ești perfectă.

 Job: din punct de vedere profesional, săptămâna se anunță a fi una calmă, fără stres. Un lucru bun după atâtea tensiuni.

 Formă: lumina zilei te ajută să secreți endorfinele de care ai nevoie. Nu uita că trebuie să te odihnești suficient.

Categorie: