Horoscopul săptămânii 26 Ianuarie – 1 Februarie

 

Horoscopul săptămânii 26 Ianuarie – 1 Februarie

horoscopul saptamanii 26 ianuarie 1 februarie

 Este frig, plouă în majoritatea regiunilor, oboseala nu te lasă să faci mare lucru. Însă trebuie să privești jumătatea plină a paharului! Energizează-te puțin și privește ce îți rezervă astrele pentru săptămâna ce urmează.

 

Zodia Berbec

 Dragoste: visezi de mult la o cină romantică împreună cu partenerul. Planifică o ieșire în mijlocul săptămânii, ar fi perioada ideală. Ești celibatară? Te simți bine singură, nu te plictisești deloc.

 Job: uneori, visezi să îți schimbi locul de muncă. Trebuie să dai dovadă de răbdare. In plus, atmosfera la locul de muncă este atât de frumoasă, ar fi păcat să o schimbi, nu?

 Formă: din punct de vedere planetar, ești în formă maximă și ai timpul necesar să faci ceea ce îți place.

 

Zodia Taur

 Dragoste: în această săptămână gândește-te ce așteptări ai cu adevărat de la relația de cuplu. Căsătorie, mutare, bebe?

 Job: în ceea ce privește finanțele, chiar dacă ești sigură pe tine, ai grijă la modul de comunicare. Vei evita astfel o mulțime de conflicte.

 Formă: datorită influenței lui Venus, te simți extraordinar. Atâta vreme cât ai activități normale, care nu presupun un efort prea mare, totul va merge de minune în ceea ce privește forma ta.

 

Zodia Gemeni

 Dragoste: tu și partenerul tău sunteți atât de diferiți câteodată încât vă este greu să vă înțelegeți. Relația voastră nu se va îmbunătăți dacă nu vă exprimați resentimentele.

 Job: din punct de vedere profesional, planetele îți poartă noroc, mai ales dacă dai dovadă de diplomație și faci unele compromisuri. Pe scurt, o săptămână bună.

 Formă: regrupează-ți forțele și folosește-le în mod eficient. Deoarece Marte și Soarele îți conferă multă energie.

 

Zodia Rac

 Dragoste: dacă încă nu ți-ai găsit partenerul ideal, Venus vine în ajutorul tău garantându-ți o aură irezistibilă care îți va permite să frângi multe inimi.

 Job: Mercur te ajută în această săptămână însă în ciuda acestui fapt, nimic nu se concretizează cu adevărat din punct de vedere profesional. Dacă te simți depășită, cere ajutorul.

 Formă: ar trebui să te concentrezi asupra lucrurilor care îți fac cu adevărat plăcere. Acest lucru te va mai echilibra puțin.

 

Zodia Leu

 Dragoste: Uranus te face mai confuză și nu știi foarte bine ce vrei. Viața de cuplu? Viață lejeră fără griji? Răbdare, în următoarea perioadă totul se va clarifica.

 Job: la locul de muncă beneficiezi din plin de sprijinul lui Mercur și Uranus. Aceste două planete îți vor da unele idei ingenioase și originale. De altfel, și șeful tău va fi mulțumit de tine.

 Formă: horoscopul săptămânii îți recomandă să faci cât mai multă mișcare. Insă raportează-te la ceea ce este cu adevărat important.

 

Zodia Fecioară

 Dragoste: nu rata nicio ocazie de a obține un număr de telefon. S-ar putea să scapi de singurătate. Dacă ești într-o relație s-ar putea să ai parte de unele conflicte însă nimic grav.

 Job: vorbești cu ușurință de proiectele tale, mai trebuie doar să acționezi. Este important să le materializezi.

 Formă: să spunem că în această săptămână îți cam lipsește motivația. Fii indulgentă cu tine însăți și nu mai lenevi atât.

 

Zodia Balanță

 Dragoste: dacă vei avea parte de o întâlnire în această săptămână, alege ziua de Luni sau de Marți. S-ar putea să se transforme într-o relație de durată.

 Job: lucrează în echipă chiar dacă colegii tăi nu îți împărtășesc ideile și metodele. Identifică punctele pozitive care se degajă din aceste diferențe.

 Formă: ești foarte mulțumită de corpul tău. Insă nu uita să limitezi consumul de alcool, de cafea și alimente grele.

 

Zodia Scorpion

 Dragoste: dacă ești celibatară, nu îți va fi greu să legi unele contacte interesante. Dacă ești într-o relație, ar trebui să îți recucerești fără probleme persoana iubită.

 Job: atenție la detalii deoarece comiți mult prea multe greșeli în această săptămână. Încearcă după fiecare sarcină în parte să verifici dacă nu ai greșit ceva.

 Formă: dacă nu ai timp sau chef să urmezi un program de recăpătare a formei atunci măcar ai grijă la alimentație.

 

Zodia Săgetător

 Dragoste: îți plac provocările iar această săptămână se dovedește a fi plină de aventuri. Cu toate acestea, fii atentă să nu te joci cu sentimentele oamenilor.

 Job: acceptă să lucrezi în echipă, vei vedea că vei fi mult mai eficientă.

 Formă: toată lumea laudă meritele joggingului și a sporturilor de exterior. Însă nu este și cazul tău, nu ești făcută pentru sporturile rigide.

 

Zodia Capricorn

 Dragoste: dacă ești în cuplu, Venus va avea grijă de tine în această săptămână. Însă ți-ar plăcea să ai parte de mai mult romantism.

 Job: la locul de muncă ar trebui să ai grijă cum comunici cu colaboratorii. Uneori este mai bine să repeți lucrurile pentru a te asigura că toată lumea a înțeles.

 Formă: ai probleme cu spatele în această săptămână. Fă pauze mai dese mai ales dacă lucrezi la un birou. Deoarece dacă nu te miști puțin riști să rămâi blocată.

 

Zodia Vărsător

 Dragoste: în relația de cuplu partenerul nu te ascultă și nu te sprijină așa cum ți-ai dori. Gândește-te bine: ce îți dorești cu adevărat de la această relație de iubire?

 Job: nicio sarcină nu este mult prea dificilă pentru tine. Însă ai grijă, riști să suferi de epuizare.

 Formă: în această săptămână, sistemul imunitar este în cea mai bună formă, te simți plină de energie.

 

Zodia Pești

 Dragoste: dacă ești în căutarea unui partener de viață, exigențele tale sunt aât de mari încât nu prea ai șanse să îl găsești în această săptămână.

 Job: nu îți lipsește entuziasmul…asta când sarcinile tale sunt ușor de îndeplinit. In caz contrar îți pierzi rapid motivația și plăcerea de a munci.

 Formă: practici sport în mod regulat, un lucru foarte bun. Însă trebuie să te mai relaxezi din când în când, să dormi suficient.

Categorie: