Ce defecte ai în funcție de zodie

 

Ce defecte ai în funcție de semnul astrologic

ce defecte ai in functie de zodie

 Nu este ușor să știi cu ce semne astrologice te vei înțelege bine sau cu care vei avea parte doar de conflicte. La locul de muncă, în cadrul unei relații de prietenie, de iubire este bine să cunoști defectele fiecărei persoane pentru a ști cum să comunici cât mai bine cu ea.

 

Zodia Berbec

 Berbecii sunt autoritari. Prin natura sa, Berbecul este o persoană mândră de sine, are un amor propriu exagerat. De altfel, Berbecii au tendința să dezvolte acest defect odată cu trecerea timpului. Este un lucru bine știut: Berbecul nu le ascultă pe persoanele din jurul său. Îi este destul de greu să accepte faptul că nu are dreptate, nu își recunoaște greșelile. În concluzie, principalele sale defecte sunt autoritatea, egocentrismul și impulsivitatea.

 

Zodia Taur

 Cel mai mare defect al Taurului este latura posesivă și exclusivă. Gelozia sa este legendară. Odată cu înaintarea în vârstă are tendința să se neglijeze, să ia în greutate. Nu gândește niciodată înainte de a acționa. În cuplu, nu este întotdeauna fidel, nici cinstit, tentațiile sunt de cele mai multe ori mai puternice decât el. Drept urmare, cele mai mari defecte ale Taurului sunt: latura colerică, gelozia și psihologia complexă.

 

Zodia Gemeni

 Se spune adesea despre Gemeni că sunt niște persoane lejere și superficiale. Felul său de a gândi este unul extrem de simplu. Este un bun manipulator, știe să se adapteze oricărei situații. Este imposibil să știi ceea ce gândește cu adevărat un Geamăn. Gemenilor le place latura materială, le place tot ceea ce strălucește. Cele mai mari defecte ale Gemenilor sunt deci latura manipulatoare, superficialitatea și faptul că nu le place să fie culți.

 

Zodia Rac

 Racul este fără îndoială una din cele mai capricioase zodii. Racul își schimbe părerea la fel de rapid pe cum respiră, este de părere că toată lumea este împotriva sa. Este incapabil să își controleze emoțiile. Racul este băiatul mamei, pentru el familia este primordială. Îi este destul de greu să se maturizeze, este destul de copilăros, are mereu nevoie de afecțiune. Drept urmare, cele mai mari defecte ale Racului sunt imaturitatea și faptul că este lunatic.

 

Zodia Leu

 După cum îi indică și numele, Leul este regele junglei, sau cel puțin așa crede el. Leul are un ego nemăsurat, reușita profesională este pe primul loc pentru el. Vrea să câștige cu orice preț, să fie cel mai puternic, să domine totul. Vrea să aibă întotdeauna dreptate, nu suportă să fie contrazis. Nimeni nu este atât de autoritar și coleric decât regele zodiacului. Leul este și destul de materialist. În concluzie, Leul este o ființă autoritară, impulsivă, cu un ego nemăsurat.

 

Zodia Fecioară

 Fecioarei nu îi plac fanteziile și distracția. Adora ordinea și curățenia, este o veritabilă control freak. Este maniaca zodiacului care urăște mai mult decât orice dezordinea și haosul. Cea mai mare temere a sa este că viața sa de zi cu zi se poate schimba, îi place rutina, nu îi plac schimbările. Nu încerca să îi faci o surpriză, nu o va aprecia. Cele mai mari defecte: controlul, latura maniacă și lipsa de încredere în sine.

 

Zodia Balanță

 Balanța nu știe să se afirme, să spună ceea ce gândește. Poate să dureze ore întregi până Balanța ia o decizie. Acestei mari indecise îi este teamă să nu facă ceva greșit. Numele său reprezintă echilibrul dar și indecizia. Este complexată, nu are încredere în ea. Drept urmare, cele mai mari defecte ale Balanței sunt: latura leneșă și indecisă.

 

Zodia Scorpion

Scorpionul este manipulator, știe ce trebuie să facă pentru a-și îndeplini scopurile. Este o persoană misterioasă care nu își dezvăluie gândurile, are tendința să fie destul de ipocrit. Scorpionul poate răni oamenii fără niciun strop de compasiune. Singurul său scop este să își atingă obiectivele, să ajungă cât mai sus. Pe scurt, Scorpionul este manipulator, excesiv și crud.

 

Zodia Săgetător

Săgetătorul este considerat înțeleptul zodiacului. În realitate, este un mare naiv care are tendința să creadă că totul se va aranja în viață. Săgetătorul nu are încredere în propriile sale forțe, nu îndrăznește să își exprime ideile, are tendința să viseze în loc să acționeze. Principalele sale defecte sunt: nonșalanța, naivitatea și lipsa seriozității.

 

Zodia Capricorn

 Singurul său scop în viață este reușita profesională, își dorește putere și bogăție. Este un lup solitar, nu îți dai seama niciodată ce gândește. Nu își mărturisește niciodată sentimentele. Capricornul este o persoană austeră, plictisitoare și depresivă. Pe scurt, Capricornul are drept principale defecte ambiția nemăsurată, austeritatea și latura misterioasă.

 

Zodia Vărsător

 Dacă este o persoană mai dificilă în zodiac aceasta este fără îndoială Vărsătorul. Aflat în cuplu, Vărsătorul nu este capabil să își comunice sentimentele. Lasă impresia că este o persoană insensibilă. La muncă, Vărsătorului nu îi place autoritatea. Este uneori extrem de excentric. Principalele sale defecte sunt lipsa de seriozitate, excentricitatea și lipsa de empatie.

 

Zodia Pești

 Nativii din Pești nu sunt conectați la realitate. Este indiferent la ceea ce se întâmplă în jurul său. Trăiește adesea în haos și dezordine. Peștele este un semn depresiv, melancolic și lunatic. Pentru a nu-și asuma responsabilitatea asupra faptelor sale, Peștele preferă să mintă. Drept urmare, Peștele are drept defecte lipsa de realism, de seriozitate și de încredere în propriile forțe.

Categorie: