Horoscopul săptămânii 22-28 Decembrie

 

Horoscopul săptămânii 22-28 Decembrie!

horoscopul saptamanii 22 28 decembrie

 Săptămâna aceasta este Crăciunul. Cât am așteptat acest moment…familie, prieteni, mese copioase, cadouri sub brad, cine nu adoră Crăciunul? Timp de câteva ore sau zile profităm de momentul prezent și uităm de toate grijile. Ce se va întâmpla în rest? Îți spune horoscopul săptămânal. Chiar dacă este Crăciunul, planetele își urmează cursul. Iată ce îți prezic astrele pentru această săptămână.

 

Zodia Berbec

 Dragoste: ești celibatară? Îți va fi extrem de ușor să cucerești inimile. Dacă vei ieși în oraș, vei frânge multe inimi.

 Job: la locul de muncă, mizează pe creativitate. Și acceptă ajutorul celorlalți. Pentru asta sunt colegii, să se ajute între ei când este nevoie, nu-i așa?

 Formă: Marte te sfătuiește să o lași mai moale cu sportul în această săptămână sau să eviți sporturile violente. Mizează pe plimbări sau pe jogging.

 

Zodia Taur

 Dragoste: în acestă săptămână partenerul tău este cel care ia inițiativa iar acest lucru îți place la nebunie. Pentru ca această pasiune să dureze cât mai mult timp, trebuie să depui și tu eforturi.

 Job: nu te lăsa doborâtă de micile obstacole care îți ies în cale, rămâi concentrată asupra muncii dar și asupra relației cu colegii și superiorii.

 Formă: silueta îți permite să faci unele excese acum în perioada Sărbătorilor. Norocoaso! De asemenea, în această săptămână astrele vor veghea asupra dispoziției tale.

 

Zodia Gemeni

 Dragoste: vei avea unele conflicte cu partenerul de viață. Rămâi pozitivă. Cultivă-ți toleranța și vei vedea că lucrurile se vor îmbunătăți.

 Job: în această săptămână astrele te sfătuiesc să dai dovadă de curaj la locul de muncă dacă vrei să progresezi. Lasă deoparte agresivitatea care te caracterizează.

 Formă: astrele îți vor furniza mai puțină energie în această săptămână, de aceea cel mai bine ar fi să te odihnești. Numai bine, deoarece urmează câteva zile de feerie.

 

Zodia Rac

 Dragoste: pe locuri, fiți gata…flirtați! O săptămână plină de dragoste și seducție stă să înceapă. Dacă te afli într-o relație, vei retrăi pasiunea de la început.

 Job: la locul de muncă, exprimă-te, fie prin creativitate, fie comunică cu colegii. Astfel, această săptămână se va dovedi a fi extrem de pozitivă.

 Formă: fă-ți toate plăcerile în această săptămână, moralul tău va fi mult mai ridicat. Însă nu abuza de alcool, a doua zi vei regreta…

 

Zodia Leu

 Dragoste: Ești singură? Până la sfârșitul anului îți vei găsi cu siguranță sufletul pereche. Ești în cuplu? În această săptămână, în relația voastră va domni o atmosferă romantică.

 Job: te descurci de minune. Știi să negociezi, să arbitrezi prioritățile, să te organizezi. Pe scurt, vei termina anul cum nu se poate mai bine.

 Formă: te simți foarte bine în pielea ta, te simți sexy. Strălucești pur și simplu, persoanele din jurul tău te invidiază pentru acest lucru.

 

Zodia Fecioară

 Dragoste: emoțiile puternice și pasiunea sunt pe placul tău în această săptămână. Dacă nu te încadrezi în acest tipar, s-ar putea să te simți frustrată în relația de cuplu.

 Job: te-ar putea aștepta câteva probleme la locul de muncă. Încearcă să le rezolvi pe toate cu calm și continuă să-ți îndeplinești sarcinile cu tenacitate.

 Formă: a venit vremea să mai încetinești puțin ritmul. Economisește-ți forțele și profită de Sărbători pentru a te mai relaxa puțin.

 

Zodia Balanță

 Dragoste: Vineri și Sâmbătă profită de serile petrecute cu prietenii. Ai intrat deplin în atmosfera festivă iar apropiații sunt încântați să stea în compania ta.

 Job: ai tendința să îți pierzi repede cumpătul dacă ești criticată la locul de muncă. Încearcă să îți păstrezi calmul.

 Formă: alcool, ciocolată, mese copioase…este momentul să îți faci toate plăcerile! Însă cu moderație pentru a nu regreta mai apoi!

 

Zodia Scorpion

 Dragoste: ai fluturi în stomac, mai ales Luni. Este momentul ideal de a organiza o cină romantică cu partenerul de viață.

 Job: în această săptămână te sfătuim să dai dovadă de multă răbdare, să nu te enervezi. Rămâi rațională și nu intra în conflicte.

 Formă: nu uita că fructele și legumele sunt niște alimente ca și altele… chiar dacă este Crăciun, nu le neglija.

 

Zodia Săgetător

 Dragoste: dacă te afli într-o relație vei fi nevoit să faci față unui flux emoțional intens în această săptămână. Ești celibatară? Este momentul ideal de a flirta.

 Job: folosește tactul în relația cu colegii și comportă-te exact cum ai vrea ca ei să se comporte cu tine.

 Formă: chiar dacă este frig afară asta nu înseamnă că nu trebuie să ieși la aer. Măcar o jumătate de oră de plimbare, îți va face mult bine.

 

Zodia Capricorn

 Dragoste: în această săptămână, astrele prevăd unele tensiuni în relația de cuplu. Nu intra în panică. Îndoiala este perfect umană. Gândește-te că, orice s-ar întâmpla, trebuie să rămâi în armonie cu cei apropiați.

 Job: datorită lui Mercur, deții arta de a rezolva toate problemele, până și cele mai dificile. Drept urmare, te vei bucura de o reputație excelentă la locul de muncă.

 Formă: este momentul să lucrezi puțin la rezistență. Înot în piscină, jaccuzzi, hammam, profită de toate acestea!

 

Zodia Vărsător

 Dragoste: ți-ar plăcea să petreci mai mult timp alături de persoana iubită însă zilele au din păcate doar 24 de ore. Astrele îți recomandă să ai răbdare.

 Job: fii creativă și vei reuși să ieși din orice situație dificilă. Dacă ai unele contracte de semnat, trebuie să le citești cu o deosebită atenție.

 Formă: nu îți mai găsi atâtea scuze și continuă să ieși afară la aer, fă mișcare. Lumina zilei îți va da multă energie.

 

Zodia Pești

 Dragoste: Cupidon nu este pregătit să te părăsească. De altfel, zilele următoare, vor fi extrem de călduroase dacă te afli într-o relație. Iar, dacă ești celibatară, săgeata lui Cupidon te-ar putea atinge.

 Job: în această săptămână te vei bucura de sprijinul lui Mercur care ta va ajuta să rezolvi orice sarcină care ți se pare dificilă. Să nu te miri dacă șeful tău îți dă și mai multe responsabilități.

 Formă: Marte te sfătuiește să încetinești ritmul. Plimbări, jogging…după care, ajunsă acasă, relaxează-te cu ajutorul unei cești de ceai, cu o carte bună. Pe scurt, gândește-te mai mult la tine.

Categorie: