Astrologia sanatatii

 

Astrologia sănătății

astrologia sanatatii

 Pentru a fi sănătos, fiecare semn astrologic în parte trebuie să știe de ce are nevoie. Astrologia și sănătatea merg mână în mână.

 

Care sunt principalele probleme ale fiecărui semn astrologic în parte?

 Nativii din zodia Berbec sunt cel mai adesea victimele durerilor de cap. Le este destul de greu să se relaxeze chiar dacă ocaziile în care sunt afectați de stres sunt rare. Datorită spiritului sportiv, Berbecii reușesc să se păstreze în formă. Nativii din Taur se îmbolnăvesc destul de rar. Însă, spre deosebire de Taur, aceștia nu practică nici un sport, le place foarte mult mâncarea. Taurii pot deveni ținta reumatismului, să aibă probleme cu ficatul sau să sufere de angine.

 Gemenii sunt cei mai afectați de stres. Aceștia nu suportă rutina și sunt mereu în căutarea unei noi aventuri. Chiar dacă Gemenii se numără printre semnele de Aer, aceștia pot fi afectați de probleme respiratorii, de astm sau de bronșită cronică. Cât despre nativii din Rac, aceștia pot suferi de nervozitate și angoase. Nu știu să își stăpânească emoțiile de aceea suferă în mod frecvent de tulburări digestive și de o proastă circulație limfatică. Adoră să ronțăie de aceea riscă să ia prea mult în greutate.

 Natură independentă, care nu se plânge niciodată chiar dacă are mari probleme, Leul resimte mereu tensiuni la nivelul plexului solar, ceea ce provoacă blocaje la vertebrele dorsale. Sănătatea Fecioarei este una ideală. Nativii din Fecioară stau foarte bine cu sănătatea datorită igienii de viață pe care și-au impus-o încă de la o vârstă fragedă.

 Diferită de restul semnelor astrologice, Balanța suferă enorm în absența persoanei iubite. Nu suportă singurătatea și lipsa de afecțiune. Uneori, pentru a se simți mai bine, Balanța se refugiază în mâncare. Scorpionii sunt persoane destul de sănătoase din punct de vedere fizic, au cea mai lungă speranță de viață. Uneori se întâmplă să sufere de boli digestive.

 Capricornii simt nevoia ca meritele lor să fie mereu recunoscute de către persoanele din jur. Când nu obțin această recunoștință devin rapid victimele unor boli la nivelul organismului precum reumatism sau artroză. În ceea ce-i privește pe nativii din Vărsător, aceștia sunt destul de des afectați de stres și de schimbări dese de dispoziție. Pentru a fi în formă maximă, Vărsătorii trebuie să evacueze tensiunile.

 Peștii suferă de tulburări de circulație și de tot felul de boli care pot afecta picioarele. Săgetătorii nu au de ce să se teamă în ceea ce privește sănătatea. Trebuie doar să găsească o modalitate de a se relaxa, altfel riscă să sufere de stres.

 

Cum pot semnele astrologice să treacă mai ușor peste aceste probleme?

 Pentru majoritatea din semne, o terapie termală se dovedește a fi necesară. La Berbeci se poate adăuga un tratament corporal la Spa. Îi recomandăm Taurului tratamente corporale pe bază de ciocolată. Cât despre Taur, acesta va trebui să mai slăbească puțin, după care va putea face tot felul de tratamente. Îi recomandăm hidromasajul.

 Gemenii vor fi în perfectă armonie cu trupul și spiritul cu ajutorul terapiei termale. Racul are nevoie de mai multă energie. Leul trebuie să acorde o mai mare atenție spatelui său. Terapiile termale îi vor face mult bine. Fangoterapia este terapia ideala pentru Leu. Fecioara va trebui să consulte un specialist în homotoxicologie. Scorpionul are nevoie de hidromasaj pentru a se relaxa. Își poate îndrepta atenția spre detoxifiere și tratamente anti-aging. Capricornul are nevoie de o terapie anti-stres.

 Vărsătorii și Peștii au nevoie de multă energie. Spa și fitness sunt recomandările noastre pentru ei. Săgetătorul este mai bine doar prin simplul fapt de a respira aer curat. Dacă va urma o terapie termală, cu siguranță nu va regreta acest lucru.

Categorie: