Sâni frumoși în mod natural-partea 1

 

 

Plante pentru creşterea şi armonizarea sânilor

sani frumosi in mod natural

Vă doriţi sâni mari şi frumoşi? Puteţi uita de operaţiile estetice şi de implanturile cu silicon, pentru că există metode naturale şi mult mai sănătoase de creştere şi armonizare a sânilor. În plus, cu ajutorul imaginaţiei creatoare, puteţi să vă creaţi singură exact sânii pe care vi-i doriţi, fără ajutorul esteticienilor sau al medicilor.

 

Cum funcţionează această metodă naturală de crestere a sânilor

 În primul rând, stabiliţi-vă clar în minte rezultatul la care doriţi să ajungeţi. Cum vreţi să arate sânii dumneavoastră? Mai mari, mai fermi, mai rotunzi? Puteţi eventual modifica, cu ajutorul unui program pe calculator, o fotografie cu dumneavoastră, în care să vă creaţi sânii pe care vi-i doriţi; puteţi folosi apoi imaginea rezultată, privind-o ori de câte ori este nevoie, pentru a vă imagina că aveţi deja sânii pe care vi-i doriţi.

 Dacă vreţi, puteţi folosi şi imaginea unei femei cu sânii aşa cum vi-i doriţi să-i aveţi şi dumneavoastră. Vă puteţi folosi de imaginea respectivă, empatizând cu femeia din fotografie şi imaginându-vă că aveţi şi dumneavoastră sâni la fel de frumoşi.

 

 Acest exerciţiu preliminar vă va ajuta foarte mult să vă stabiliţi clar obiectivul. Pentru a ajunge la destinaţie este foarte important să ştiţi unde vreţi să ajungeţi.

 

Plantele utilizate pentru creşterea şi armonizarea sânilor

 Pentru a vă ajuta la creşterea şi armonizarea sânilor în mod natural, puteţi folosi câteva plante, fie pentru uz intern (sub formă de pulbere sau tincturi), fie pentru uz extern (în compoziţia uleiului pentru masajul sânilor). Descriem în cele ce urmează câteva dintre plantele ce pot fi utilizate cu succes în acest scop.

 

Mărarul

sani frumosi in mod natural 1 Mărarul este o plantă fitoestrogenică autohtonă, adică o plantă autohtonă ce conţine fitohormoni estrogeni naturali. Astfel, mărarul ajută la amplificarea feminităţii, fiind utilizat cu succes, mai ales ca substitut hormonal, în afecţiunile genitale feminine datorate carenţelor de hormoni estrogeni; este de asemenea folosit pentru creşterea sânilor şi în cazul femeilor aflate la menopauză.

 

Lemnul dulce

 Lemnul dulce este şi el un stimulent estrogenic natural. Având un gust dulce, plăcut, este de asemenea util în numeroase afecţiuni respiratorii, digestive (inclusiv la tratarea ulcerelor), reumatice, alergice; este şi un excelent stimulent imunitar.

 

Anasonul

 Anasonul face şi el parte din categoria plantelor cu excelente efecte estrogenice, ajutând cu succes la creşterea sânilor şi la amplificarea lactaţiei, în caz de graviditate şi lehuzie. În plus, anasonul are efecte benefice digestive şi carminative (elimină gazele abdominale).

 

Feniculul

 Ca şi anasonul, feniculul este cunoscut pentru efectele sale benefice digestive şi carminative. Feniculul este însă o plantă a feminităţii prin excelenţă, fiind una dintre cele mai eficiente pentru creşterea şi armonizarea sânilor; folosirea feniculului ajută la mărirea în volum a sânilor şi de asemenea la amplificarea lactaţiei. Feniculul este de asemenea util pentru reglarea ciclului menstrual şi pentru diminuarea crampelor dureroase care însoţesc ciclul; ajută la diminuarea fluctuaţiilor hormonale înainte de ciclul menstrual (sindromul premenstrual) şi în menopauză.

 

Pueraria lobata

 Pueraria lobata, numită tradiţional Kudzu, provine din Thailanda; este, ca şi feniculul, o plantă femininăprin excelenţă, fiind renumită pentru efectele sale de tonifiere şi mărire a sânilor. Pueraria lobata conţine din belşug fitohormoni estrogeni similari 17 estradiolului şi are, în plus, şi efecte de purificare (generale şi mai ales hepatice), de vitalizare, revigorare, regenerare, reîntinerire, de amplificare a circulaţiei şi de stimulare cardiacă.

 

Consideraţii generale privind plantele menţionate

 Este foarte important de reţinut că plantele indicate mai sus conţin fitohormoni estrogeni naturali, ceea ce înseamnă că nu prezintă efectele adverse ale hormonilor estrogeni de sinteză (sintetici). De asemenea, trebuie avut în vedere faptul că, pentru a avea rezultate vizibile, plantele trebuie folosite o perioadă de timp mai îndelungată şi anume minim 6 luni. Efortul dat de consecvenţa şi perseverenţa folosirii îndelungate a plantelor va fi însă răsplătit pe măsură: veţi obţine efectele dorite fără a apela la operaţii estetice sau la produse chimice, foarte dăunătoare sănătăţii.

 Este foarte important să aveţi în vedere următoarele contraindicaţii şi precauţii, în ceea ce priveşte folosirea plantelor ce conţin fitohormoni estrogeni.

 

sani frumosi in mod 2Contraindicaţii

 În primul rând, în caz de chisturi ovariene, fibrom uterin, chisturi mamare, tumori benigne şi maligne, aceste plante sunt contraindicate, tocmai datorită conţinutului lor de estrogeni. Folosirea lor sub formă de ulei, pentru masaj, este de asemenea contraindicată în aceste situaţii.

 Plantele ce conţin fitohormoni estrogeni sunt de asemenea contraindicate femeilor gravide, lăuzelor şi fetelor sub vârsta pubertăţii.

 

Precauţii

 Plantele ce conţin fitohormoni estrogeni pot fi folosite, cu prudenţă, în afara perioadei menstruale, în caz de menstră dureroasă, de lungă durată şi abundentă (deoarece ele pot amplifica aceste simptome).

 

Ce-i de făcut în caz de contraindicaţie

  Aveţi contraindicaţie la plantele menţionate mai sus? În afara cazurilor în care contraindicaţia survine datorită gravidităţii, lehuziei sau a vârstei prea fragede, vă recomandăm să consultaţi un medic fitoterapeut competent, pentru a vă îndruma spre urmarea unui tratament naturist care să vă ajute să vă vindecaţi şi să „scăpaţi” în acest mod, pe cale naturală, de problemele cu care vă confruntaţi. Există o soluţie naturală la orice problemă de sănătate, inclusiv în caz de chisturi ovariene, chisturi mamare, fibrom uterin, tumori benigne şi maligne, aşa că nu trebuie să vă pierdeţi speranţa.

 În partea a doua vă vom spune ce atitudine mentală trebuie să aveţi pentru a vă ajuta sânii să crească într-un mod armonios (iar aici nu vor mai exista contraindicaţii).