De ce este infidel partenerul

Scris de Midoris

 

Arme secrete împotriva infidelității partenerului

de ce este infidel partenerul

De cele mai multe ori ne creem stereotipuri, despre bărbații care nu fac altceva decât să înșele, fără ca noi să știm, pentru că așa sunt toți bărbații, nu-i așa? Ei bine, în loc să cerem stereotipii și să le urmăm orbește, fără a da posibilitatea celui de lângă noi să aleagă de fapt dacă intră într-o anumită categorie sau nu, ar trebui să ne gândim mai bine la ce oferim noi. De ce înșeală bărbații, până la urmă? Din cauză că nu primesc ceea ce își doresc și anume sex, dragoste, respect, compasiune, o vorbă bună și în schimb găsesc o parteneră frigidă, temătoare, nervoasă, stresată, nepăsătoare, văicărită și lista poate continua. Oricât de mare ar fi dragostea dintre doi oameni, ea nu se poate manifesta așa cum trebuie din cauză că unul dintre ei nu găsește alinare în brațele celuilalt. Cum putem determina partenerul să nu ne înșele? Există ceva ce îi putem oferi pentru a nu-l „împinge„ să viziteze alte doamne și domnișoare?

 

Oferiți-i partenerului atenție și apreciere

 De cele mai multe ori, domnii nu înșeală din cauză că partenerele nu le oferă sex suficient sau pe cât de des și-ar dori sau pentru că nu vor să încerce noi poziții sexuale, nici măcar din pricina rutinei. De multe ori domnii înșeală din cauza lipsei de atenție și de apreciere. Atenția nu trebuie subapreciată. De multe ori, partenerele nici nu mai dau atenție partenerilor atunci când vin obosiți și stresați de la job.

Și în loc să vină acasă, într-o atmosferă caldă și plăcută și să povestească prin câte au trecut la job, aceștia găsesc o femeie nemulțumită și nefericită, care se plânge de treburile ei, de neajunsurile ei, de cum i-a stricat astăzi tunsoarea la salon. De multe ori, noi, oamenii, nu ne mai uităm în jur. Suntem atât de captivi în propriile vieți și atât de captați de atenția pe care trebuie să ne-o dăm nouă înșine încât ceilalți...parcă nu mai contează. Cel mai rău este când se întâmplă astfel de lucruri cu partenerul de viață. Dați-i atenție soțului sau iubitului! Lăsați la o parte show-rile reality, telenovelele, emisiunile mondene, telefonul, Facebook-ul sau orice altceva vă captează atenția și pur și simplu stați de vorbă cu partenerul. Ascultați-l. Explicați-i că și dvs. aveți motive pentru a vă plânge și încercați să vă consolați unul pe celălalt.

de ce este infidel partenerul 1

 

Apreciați-l și vă va fi fidel!

 Semnele de apreciere sunt foarte bine venite. Partenerul trebuie să știe că este iubit și apreciat pentru ceea ce face, nu? Fie că îl apreciați pentru jobul pe care îl are sau din cu totul alte motive, este bine ca partenerul să se simtă apreciat. Trebuie să îi arătați că este bine ceea ce face și că observați fiecare gest mărunt pe care îl face pentru dvs. Spre exemplu, îl puteți aprecia atunci când un vecin îi cere un sfat sau o unealtă împrumut și partenerul îl ajută cu multă generozitate.

 

O viață amoroasă bună

 Nici sexul nu rămâne mai prejos. Chiar dacă partenerul se simte iubit și apreciat, este necesar să respectați și celelalte principii ale unei relații de dragoste sănătoase. Și anume, respectul, iubirea purtate unul față de celălalt, și de ce nu și sexul. O viață sexuală împlinită nu îl va împinge în brațele altei femei, în niciun caz. Așadar, faceți sex regulat, în funcție de necesitățile dvs. și ale partenerului de viață. Condimentați puțin relația sexuală cu noi poziții, noi tactici de masaj și de ce nu, cu o lenjerie sexy.