Cum sporești plăcerea în cuplu

Cum sporești plăcerea în cuplu

cum sporesti placerea in cuplu

În mod tradițional, actul sexual este abordat sub un unghi pur fizic. Preludiul are drept scop, în general, creșterea excitației în cadrul cuplului. Practicile recente, moderne, permit înțelegerea şi perceperea actului sexual fizic într-un mod mult mai relaxat. Folosirea unei jucării sexuale precum Aneros presupune ca utilizatorul să-şi asculte propriile senzații interne, să-şi controleze şi să sporească excitația sexuală printr-o relaxare profundă şi cu ajutorul respirației abdominale.

 Fără a face aceasta, amplificarea senzațiilor nu se va face în mod corect. Această jucărie sexuală pentru bărbaţi presupune trezirea, descoperirea şi dezvoltarea senzațiilor interioare în zona pelviană, fără ca penisul să fie stimulat. Primii utilizatori ai Anerosului au denumit această practică Rewiring. Rewiring presupune trezirea senzațiilor sexuale pe care le putem resimți în zona pelviană (şi nu numai, se pot resimți şi la nivelul prostatei) fără ca acestea să provină direct de la penis (de aceea este extrem de importantă stimularea penisului în timpul sesiunii cu Aneros).

 

Sfaturi practice pentru a spori placerea in cuplu

 Această trezire are o mulțime de beneficii. Ea permite în special descoperirea unor senzații, nu neapărat sexuale, extrem de puternice, care pot fi generate de niște mângâieri simple sau de respirație. Mângâierile se pot realiza pur şi simplu cu ajutorul buricelor degetelor care alunecă delicat de-a lungul corpului sau cu ajutorul unei pene.

 În timpul acestor mângâieri, o relaxare profundă, cu ajutorul unei respirații abdominale lente permite amplificarea senzațiilor pentru sporirea plăcerii celor doi. Mameloanele, interiorul coapselor, zona din jurul penisului, sunt zone extrem de sensibile, asupra cărora merită să te oprești câteva minute bune. Mângâierile trebuie să fie lente şi subtile. Pentru stimularea mameloanelor este recomandată limba.

 

Vizualizarea ajută foarte mult

 Vizualizarea este un procedeu simplu de pus în practică şi care dă rezultate excelente.

 Concentrează-te asupra mângâierilor şi imaginează-ti că senzațiile emit lumină. Cu cât senzațiile sunt mai puternice, cu atât lumina emisă va fi mai puternică. Acest exercițiu se poate realiza în obscuritate, cu ochii închiși, într-o poziție cât mai confortabilă.

 Vizualizează deci, pe corpul tău, drumul de lumină al mângâierilor ca şi cum te-ai privi de sus, de la 1 m înălțime. Acest lucru îi va permite corpului tău să se concentreze asupra senzațiilor şi să le dezvolte. Evită stimularea zonelor genitale în acest moment de pură împărtășire, pentru a putea profita din plin de alte zone erogene ale corpului.

 În concluzie, fă-ţi timp să te relaxezi profund pentru a aborda actul sexual cu o mai mare deschidere asupra senzațiilor oferite de părțile non genitale ale corpului. Respirația abdominală, concentrarea asupra mângâierilor şi tehnica de vizualizare ar trebui să-ţi permită să dobândeşti o energie sexuală extrem de puternică şi care va fi benefică actului sexual şi o va încânta pe partenera ta.