Fa dragoste si în afara patului

 

Cele mai bune locuri de făcut dragoste în afara patului

fa dragoste si in afara patului Să devii complet sălbatică atunci când faci dragoste cu partenerul tău este un lucru foarte bun şi care conferă o plăcere enormă. Dar uneori îţi dorești şi ceva mai nou care să vă scoată din obișnuit? Toată lumea preferă imprevizibilitatea şi pentru asta ar trebui să măriți terenul sexual şi să profitați de toată casa. Studiază care sunt lucrurile sau locurile pe care le-ai putea folosi pentru a-ţi îmbunătăți viața sexuală.

 

Faceti dragoste pe mașina de spălat.

 Cu siguranță că ai auzit deja ca vibrațiile de la mașină o pot duce pe o femeie la orgasm. Nu știm dacă este adevărat, dar senzațiile oferite de mașina de spălat sunt foarte plăcute, deci puteți profita. Cel mai bun loc pentru a scăpa puțin de rutina de zi cu zi.

 

Mergeți pe acoperiș si faceti dragoste.

  Elementul de pericol dat de faptul ca ați putea fi văzuți, este şi mai excitant. Dacă este posibil, urcați pe acoperiș, duceți o pătură cu voi şi o sticlă cu vin şi începeți un mic picnic. Dacă nu este posibil, puteți încerca pe balcon. Este la fel de excitant.

 

Faceți dragoste în piscină.

 Riscul de a fi surprinși face ca piscina să fie un loc foarte bun pentru a face dragoste. Trebuie deci sa testați această teorie. Puteți încerca ceva nou, să fiți creativi şi să fiți inovatori.

 

Faceti dragoste pe scări.

Scările sunt un alt loc foarte popular pentru a face dragoste. Puteți sta în picioare sau să încercați poziția doggy style. Şi dacă locuiți într-un apartament, trebuie să încercați acest loc măcar o dată.

 

Baia, loc ideal sa faceti dragoste.

fa dragoste si in afara patului 1

 Iată cel mai bun loc pentru intimitate şi există foarte multe poziții pe care le puteți încerca aici. Va puteți uita în oglindă în timp ce faceți dragoste sau să vă așezați pe toaletă, iar partenera să fie deasupra. Şi să nu uitam de duş. Este un loc extrem de romantic.

 

Masa de la bucătărie.

 Este un loc clasic, dar şi foarte popular. Puteți încerca să folosiți şi scaunele şi să încercați tot felul de poziții.

 

Stingeți luminile si dati frau liber fanteziilor erotice.

 Dacă stingeți luminile veți lăsa loc unei mai mari libertăți. Stingeți toate luminile şi jucați-vă de-a v-ați ascunselea. Şi în acest moment de black out puteți pune în practică toate ideile hot pe care nu le-ați încercat niciodată cu lumina aprinsă.

 Uneori, este de ajuns să încerci o încăpere sau un loc nou din casă pentru a-ţi transforma viața sexuala într-o înghețată cu multiple savori.