Cum sa faci dragoste sub dus

 

Câteva modalități de a vă iubi sub duş

cum sa faci dragoste sub dus Dragostea sub duş este o plăcere pe care nici un cuplu nu ar trebui să şi-o refuze. Am putea spune chiar că face parte din fanteziile clasice. Şi, deoarece uneori este bine să reinventăm, să reîmprospătam lucrurile clasice, iată câteva idei care te vor ajuta să explorezi mai bine toate posibilitățile pe care ţi le poate oferi dragostea sub duş.

 Folosit pentru preludiu sau pentru întreg actul sexual, duşul este locul ideal pentru apropierea intimă. Ne place să ne lipim unul de altul, să ne mângâiem reciproc, să facem dragoste nebună cu partenerul sub duş. Dar pentru ca dragostea sub duş să nu se transforme în rutină, trebuie să-i adăugam putină sare şi piper!

 

„Un sex rapid” de dimineață

 Cum poți începe mai bine o zi decât făcând dragoste cu partenerul dimineața sub dus? Deoarece dimineața suntem pe fugă, duşul rămâne locul ideal pentru „una rapidă”. Duşul în doi este şi mai rapid, îţi permite să câștigi timp, nu mai trebuie să aștepți să iasă partenerul din baie. Cu siguranţă, vei ajunge la serviciu cu zâmbetul pe buze.

 

Para de duş, un accesoriu erotic

 Dacă încă nu ați descoperit plăcerea sexuală oferită de para de duş, este timpul să faceți unele schimbări. Para de duş este unul din cele mai erotice accesorii: sub formă de masaj devine relaxantă, sub formă de mângâieri devine stimulantă, apropiată de clitoris devine orgasmică.

 

Preludiu cu gel de duş

 Gelul de duş este accesoriul care nu trebuie să lipsească din timpul unui duş erotic. Preludiul va fi cât se poate de inventiv. Partenerul tău se poate folosi de gelul de duş pentru a-ţi stimula zonele erogene, cu mișcări lente. Tu poți să-i masezi organul genital – datorită lubrifierii conferite de gelul de duş, în partenerul tău se vor stârni reacții incredibile.

 

Vizita surpriză

 cum sa faci dragoste sub dus 1Deoarece mângâierile imprevizibile sunt adesea cele mai bune, fă-i o surpriză partenerului tău şi alătură-te lui sub duş. Chiar dacă efectul acestei surprize este deja excitant în sine, nu ezita să faci lucrurile şi mai stimulante, ocupându-te exclusiv de plăcerea lui.

 

Spectacol erotic

 Pentru a profita de un duş de neuitat, nu este întotdeauna nevoie sa fiți amândoi sub duş. Duşul poate deveni şi mai sexy dacă îl faci în faţa partenerului tău. Profită de ocazie şi oferă-i un spectacol erotic. Săpunește-te languros, insistând pe cele mai intime zone ale corpului tău. Partenerul nu-ţi va rezista.

 

Bărbatul puternic

 Cu puţină imaginație, numeroase poziții devin posibile sub duş. Dar, cea mai excitantă dintre acestea e şi cea mai dificilă…aceea în care partenerul îşi ridică partenera şi trebuie să o susțină în timpul actului sexual. O poziție care promite multe plăceri...