Poziții de masturbare pentru femei

 

Poziții de masturbare super hot pentru femei

 pozitii de masturbare pentru femeiȘi femeile se masturbează și o fac chiar foarte des și cu mare pasiune și dăruire. Masturbarea nu trebuie privită ca un subiect tabu sau ca ideea clasică a practicării masturbării cu degetul sau cu un dildo. Masturbarea este un lucru mult mai intim ce poate fi practicat de doamne și domnișoare cu mare lejeritate. Trebuie doar să găsești poziția potrivită și te vei simți de minune! Unele femei care se masturbează au orgasme multiple și mult mai intense decât ar fi avut cu un partener de cuplu.

 

Care sunt cele mai bune poziții de masturbare?

 În primul rând, trebuie să le parcurgeți pe toate și să vă dați seama apoi care este cea care vă satisface cel mai bine. În prima poziție pe care o propunem, vă așezați pe burtă pe o pernă moale așezată pe pat, care să ajungă până la șolduri. Astfel vă puteți folosi mâinile, o jucărie și chiar perna pentru a vă masturba. Senzațiile vor fi super deoarece mușchii piciorului se vor încorda foarte tare, lucru care se va simți foarte diferit pentru dvs.

 

A doua poziție pe care o propunem implică și un scaun. Vă așezați așadar pe scaunul preferat, preferabil să fie cât mai simplu, fără brațe, încolăciți picioarele după scaun și desfaceți picioarele. Folosiți o pernă moale, un prosop, degețelele și experimentați senzații noi prin mișcări sexy și circulare pe scaun.

 pozitii de masturbare pentru femei 1 La duș puteți încerca și cea de-a treia poziție. Puneți un picior pe marginea căzii, ca și când vă pregătiți să vă epilați pe picioare și lăsați acces deplin spre vulvă. Masturbați-vă folosind degetele, lăsați apa de la duș să curgă pe zona intimă și experimentați senzații noi foarte plăcute.

 Următoarea poziție poartă denumirea de superstar. Puneți-vă în genunchi pe pat sau pe o suprafață suficient de confortabilă și depărtați picioarele. Lăsați-vă pe spate și sprijiniți-vă cu o mână, iar pe cealaltă folosiți-o pentru a vă juca cu degetele.

 Ultima și poate cea mai interesantă poziție și cea mai „delicioasă„ are loc în confortul dormitorului dumneavoastră. Este foarte simplu. Puneți o pernă moale pe pat și un prosop deasupra. Așezați-vă deasupra pernei și purtați-vă ca și cum perna este partenerul dvs. Frecați vulva de pernă, vă veți umezi extrem de repede și orgasmul clitoridian va apărea după câteva minute de plăcere intensă.

{jcomments on}