Jucării sexuale BDSM

 

Jucării sexuale BDSM

 jucarii sexuale bdsmBDSM-ul este termenul folosit în literatura de specialitate care se referă la practicile sexuale ce includ sadomasochismul. În limba engleză, BDSM este prescurtarea de la Bondage& Discipline, Dominance & Submission, Sadism & Masochism. Această categorie de practici sexuale include dominanța, supunerea, corelate cu durerea, lovirea, încătușarea, etc. Cu alte cuvinte, există persoane ce preferă sexul dur, tare, strâns, care preferă să fie legate, supuse, sau dimpotrivă să domine, să lovească. În țara noastră practicile BDSM nu mai sunt chiar un subiect tabu. Românii conștientizează faptul că își pot exprima preferințele sexuale în mod liber și că nu mai sunt priviți ca niște monștri dacă au anumite preferințe sexuale care până acum erau deranjante. Atracția românilor pentru jucăriile sexuale de tip BDSM nu este nouă, ci planează de ani buni, însă acum există mai multe posibilități de satisfacere a acestor preferințe sexuale. Pentru satisfacerea acestor preferințe sexuale există o mulțime de jucării erotice.

 

Care sunt cele mai populare jucării erotice BDSM?

 Dacă vizităm un sex shop sau intrăm pe o pagină de internet în care sunt prezentate articole erotice spre vânzare, vom vedea o gamă întreagă de jucării BDSM. Acestea includ cătușele, biciul, măștile, călușul special pentru gură, chingile, benzile de legat, sforile, etc. Jucăria ce poate înlocui cu succes cătușele, călușul, benzile de legat este sfoara sau frânghia pentru sex. Această sfoară poate fi purtată direct pe pielea goală și poate fi unsă cu un ulei de corp sau afrodisiac. Sfoara pentru sex se folosește după fanteziile fiecăruia, astfel că poate lega o persoană de mâini, de picioare, la gură, fără să rănească în niciun fel, spre deosebire de lanțurile sau de cătușele de metal.

Jucării erotice BDSM extrem de bine vândute sunt cătușele. Cătușele pot fi folosite ca o variantă mai soft a practicilor masochiste, și acestea se găsesc într-o varietate de materiale, forme, se pot achiziționa cătușe cu puf sau cătușe de metal, pentru plăcerea ambilor parteneri. De asemenea, biciul este un accesoriu de nelipsit din trusa oricărui pasionat de BDSM, acestea având o varietate de modele, și multe dintre ele nu sunt menite să rănească, ci doar să mângâie pielea, oferind o stare de excitație maximă. Măștile și lenjeria erotică din piele sau latex sunt din nou accesorii la mare căutare în rândul pasionaților de BDSM. Există și mobilier specific recomandat pentru practicile BDSM, ce include tot felul de aparate de lovit sau de legat.

 

Cine și de ce achiziționează jucării erotice BDSM?

 Oricine a împlinit vârsta de 18 ani poate achiziționa jucării erotice destinate iubitorilor BDSM. Chiar și vecina din colț care are un copil mic o poate face. Fiecare persoană are propria personalitate și propriile preferințe, și nu trebuie judecată în niciun fel pentru tendințele sexuale. Jucăriile erotice BDSM pot fi achiziționate cu ușurință din sex shop-uri unde există o gamă foarte variată de unde puteți alege, sau, de ce nu, o modalitate mult mai simplă este achiziționarea acestora de pe site-uri specializate de pe internet, unde livrarea este foarte rapidă iar prețurile mai mult decât convenabile.