Stimulatori sexuali calzi și reci

                      

Idei nastrusnice pentru condimentarea vietii sexuale

stimulatori sexuali calzi si reci 1 Iata niste idei nastrusnice pentru cei sau cele care vor sa isi condimenteze viata sexuala sau sa aduca un vant de prospetime in aceasta. Stimulatorii calzi si reci propun niste scenarii simple si deloc costisitoare care iti pot scoate din obisnuit raporturile sexuale.

 Experimentand diferitele grade de temperatura iti vei expune corpul si pe cel al partenerului tau la niste senzatii noi. Aceste tehnici permit cresterea nivelului de excitatie sexuala, dar si a sensibilitatii pielii si duc la eliberarea de endorfine, niste motoare veritabile ale placerii.

 Stimulatorii calzi sunt perfecti pentru a face ca temperatura sa creasca in dormitor sau oriunde altundeva. Efectele caldurii asupra corpului stimuleaza circulatia sanguina din membre, fapt ce face ca pielea sa fie mai receptiva la mangaieri.

 

 Iti propunem deci sa exploatezi variatiile de temperatura in profitul dezvoltarii vietii tale sexuale. Atentie. E fierbinte, frige, frige...

 Pentru a incepe te poti folosi de respiratia calda a partenerului tau. Sufla-i pe gat, pe mameloane sau pe lobul urechilor. Se va topi de placere.

Poti folosi si apa calda. Ai grija insa sa nu fie prea fierbinte. Inainte de a va baga in pat, incalzeste-ti gura cu apa calda. Tine-o putin la interior, acopera-i sexul cu buzele tale, devoreaza-l si inghite apoi apa.

 Poti folosi foarte usor si efectele stimulante ale caldurii facand dragoste sub dus. In timpul penetrarii iti poti stimula partenerul si pe tine trimitand jetul de apa inspre partile voastre intime.

stimulatori sexuali calzi si reci Ceara de la lumanari poate deveni si ea foarte senzuala. Trebuie sa fiti foarte atenti insa cu aceasta tehnica pentru a nu va arde. Lasa sa curga pe corpul partenerului putina ceara. Acest lucru il va atata si ii va provoca niste senzatii foarte excitante.

 Iti poti surprinde partenerul si cu o crema sau cu un lubrifiant care se incalzesc. Unele din aceste produse sunt si comestibile si permit niste senzatii duse la maximum. Aplica putin produs pe sexul partenerului. Freaca intens pentru a-l lasa sa se bucure de senzatia de caldura. Cu cat masezi si degusti mai mult, cu atat mai calda devine experienta.

 Frigul este si el benefic pentru a-ti stimula mai mult partenerul. Provoaca niste senzatii surprinzatoare. Poti incerca mai intai un sarut rece dupa ce ai degustat o bucata de gheata.

 Veti vedea cum frigul in contrast cu caldura corpului creeaza niste senzatii extrem de agreabile. Va puteti poti folosi de niste cuburi de gheata pe care sa le lasati sa se topeasca pe pielea calda a partenerului. Pune-le pe mameloane, pe coapse, pe clitoris sau pe glanda.

 Exista pe piata si anumiti lubrifianti care au fost special conceputi pentru a fi congelati. Femeile pot insera un cub de gheata si in vaginul lor. Senzatia resimitita datorita corpului lor hot care tremura de placere le va face sa se topeasca. Produsele precum lubrifiantii cu menta pot produse un efect fresh uimitor.

 Stimulatorii calzi si reci propun niste scenarii infinite din cele mai excitante. Pot fi combinati pentru a obtine senzatii intense care vor sti sa trezeasca apetitul sexual. Dupa ce ai masat partenerul cu un ulei cald ii poti aseza pe coloana vertebrala un cub de gheata.

{jcomments on}