Inelele și extensiile pentru penis

         

Jucării erotice – inelele și extensiile pentru penis

inelele si extensiile pentru penis Jucăriile erotice sunt o modalitate de îmbunătățire a vieții sexuale și a vieții de cuplu și un mod plăcut de a ieși din monotonie. Explorarea sexualității și a senzualității se poate realiza încercând diverse accesorii erotice, și a jucăriilor din ce în ce mai populare. Paleta jucăriilor sexuale cuprinde o gamă din ce în ce mai largă și mai variată de accesorii în ultima vreme, atât pentru bărbați, cât și pentru femei, dar toate se adresează cuplurilor. Cuplurile sunt cele mai câștigate și au avantaje foarte mari dacă folosesc aceste jucării erotice deoarece își condimentează viața sexuală. Mai mult decât atât, jucăriile erotice au cunoscut o dezvoltare am putea spune chiar spectaculoasă în ultimii ani, mai ales în mediul online. Din confortul casei dumneavoastră, puteți vizita site-uri de sex-shop, vă puteți alege accesoriile potrivite și le puteți folosi cu încredere. Jucăriile sexuale pentru bărbați acoperă o gamă foarte largă de funcționalități și de aspecte, astfel că, există o multitudine de jucării pentru penis, anus sau testicule. Din cele mai căutate jucării sexuale adresate bărbaților sunt inelele pentru penis și extensiile pentru penis. Ambele au rolul de a îmbunătăți și a condimenta viața sexuală și de a provoca o plăcere mai mare partenerei. Aceste jucării sexuale sunt disponibile în absolut toate sex-shopurile și pot fi achiziționate cu un buget relativ redus. 

 

 

Inelele pentru penis

inelele si extensiile pentru penis 2 Inelele pentru penis sunt jucării sexuale foarte accesibile și ușor de folosit. Inelul se fixează la baza penisului, îmbunătățind erecția deoarece acest inel are rolul de a strânge puternic penisul, astfel împiedicând sângele să curgă înapoi din penis. Mai exact, influxul de sânge spre penis este menținut, iar ieșirea acestuia este încetinită. Erecția devine astfel din ce în ce mai puternică și mai intensă, pe o perioadă mai îndelungată. Inelele pentru penis sunt confecționate din cauciuc, plastic sau silicon, sunt de obicei ajustabile și ușor de folosit. Rolul unui astfel de inel pentru penis, astfel, este acela de a nu permite sângelui să se întoarcă din penis înapoi în corp. Nu numai că erecția va fi una mult mai fermă, ci va dura o perioadă mult mai îndelungată și va oferi un orgasm mult mai puternic și un control mai bun asupra momentului ejaculării. Dar, pentru că fiecare organism este diferit, uneori, inelele pentru penis pot să nu aibă un efect semnificativ asupra erecției din punct de vedere al duratei sa a fermității acesteia. Există inele de penis ajustabile sau neajustabile. Inelele de penis ajustabile sunt concepute să fie puse în jurul bazei penisului în spatele testiculelor. Sunt o sumedenie de tipuri de inele pentru penis, și cele ajustabile sunt foarte ușor de folosit și de îndepărtat. Mai mult decât atât, inelele pentru penis pot fi curățate cu apă și săpun sau cu o soluție specială pentru o igienă riguroasă. Inelele neajustabile se pot pune pe penis atunci când acesta este în stare flască, însă aveți nevoie de curaj pentru a încerca astfel de inele pentru penis, deoarece de cele mai multe ori acesta este jenant iar dacă erecția nu cedează puteți ajunge chiar la spital deoarece fluxul și circulația sangvină din penis în corp va fi blocată o perioadă de timp și este necesară îndepărtarea inelului. Inelele cu formă ajustabilă sunt cele mai potrivite. Deoarece în timpul actului sexual erecțiile nu se mențin la același nivel, ci cresc și scad permanent, este posibil ca menținerea unui astfel de inel pe penis pentru o perioadă foarte îndelungată să învinețească penisul și să distrugă capilarele. Astfel că, inelele pentru penis pot fi foarte distractive dacă sunt folosite cu precauție.

 

Extensiile pentru penis

  Cum altfel puteți provoca plăcere deplină iubitei dumneavoastră dacă nu prin folosirea unei extensii pentru penis. Dacă doriți să încercați ceva nou iar partenera dumneavoastră este de acord, atunci aceste extensii sunt soluția ideală. Extensiile pentru penis reprezintă un fel de teacă unde vă introduceți penisul pentru a-i mai adăuga câțiva centimetri. Partenera dumneavoastră va fi foarte încântată de noile dimensiuni ale penisului dumneavoastră. Mai mult decât atât, pe piață există diferite tipuri de extensii pentru penis care se mulează perfect pe penis și oferă plăcere maximă partenerei. Acestea pot fi confecționate din diferite materiale, unele au striații, proeminențe, altele sunt simple și imită perfect forma penisului, și toate sunt concepute pentru a condimenta viața sexuală. Extensiile pentru penis sunt și cu vibrații și oferă un orgasm intens partenerei, stimulând punctul G, iar unele au chiar rol de prezervativ. Mai mult decât atât, aceste extensii sunt ușor de folosit, sunt create din materiale ce nu provoacă iritații nici dumneavoastră și nici partenerei în interiorul vaginului. Extensiile pentru penis sunt o soluție ideală pentru bărbații ce nu sunt foarte dotați sexual, însă vor să își surprindă partenerele de cuplu cu o mărime mai mare a penisului.