Aneros–jucarie sexuala pentru barbati

 

Aneros – o jucărie sexuală pentru bărbați

 aneros jucarie sexuala pentru barbatiAneros este una din rarele jucării sexuale pentru bărbați. Fată de un plug anal, care are funcția de a penetra doar, aneros este conceput pentru masarea prostatei. Aneros este cunoscut și sub numele de Enemagra in Japonia unde este foarte la moda.

 Prostata este zona erogena cea mai sensibila a bărbatului. Aceasta poate procura niște orgasme de 100 de ori mai puternice decât în cazul ejaculării. Acesta se numește orgasm prostatic. Aneros este deci jucăria ideala pentru niște orgasme puternice și va fi iubit de toți cei care sunt în căutare de senzații forte.

 Acest stimulator va stimula zona perineului și a prostatei într-o maniera inegala și permite bărbaților sa ajungă pe noi culmi ale plăcerii. Declanșând punctul G masculin, unde ale plăceri euforice se răspândesc in totul corpul pana la .... ahhhh!

 Jucăria sexuala Aneros este realizată dintr-un plastic dur și non-poros. Forma sa cu anumite curbe, este astfel gândită încât sa stimuleze prostata atât din interior, cat și din exteriorul corpului. Aneros este constituita din 3 parti:

 

 - capul este partea care se introduce în rectum. Forma sa este gândită pentru a pune presiune asupra prostatei.

 - partea care se pune intre anus și scrot contra perineului pentru a realiza un masaj extern al prostatei.

 - partea care permit inserarea ușoară si retragerea sa. Aceasta permite varierea presiunii asupra prostatei.

  In funcție de cum este folosit, jucăria sexuală Aneros poate duce la un orgasm la bărbați fără ejaculare. Asta implica și reproducerea orgasmului de cate ori iți dorești. Pentru asta trebuie sa te abții de la orice stimulare perineala.

 Poziția cea mai indicata pentru a folosi jucăria aneros este lungit într-o parte. Piciorul drept trebuie sa fie ridicat și perpendicular cu talia. Este o poziție facila și confortabila.

 Aneros este diferit de un plug anal atât prin funcție cat si prin design. Aneros conduce la o varietate de orgasme unice, culminând cu orgasme ale întregului corp, incomparabil cu orgasmele cu ejaculare.

 Masajul lejer al prostatei nu este deloc inconfortabil. Din contra. Este sănătos si foarte agreabil.

 Jucăria sexuala Aneros este în măsură sa stimuleze în același timp zonele foarte erogene ale bărbatului care nu sunt foarte des explorate – punctul G masculin, regiunea anala și plexusul nervos de la nivelul perineului care este responsabil de senzațiile de placere din zona uro-genitala. Un adevărat program pentru plăcerea domnilor.

 Aneros este o facilitate de explorat pentru orice bărbat al secolului XXI.