Totul despre Îngeri, Hazel Raven

 

Totul despre Îngeri, Hazel Raven

totul despre ingeri hazel raven

 Cartea Totul despre Îngeri, de Hazel Raven te introduce în lumea cea magică a îngerilor, învățându-te cum să experimentezi puterea îngerilor și cum să îi înviți pe aceștia în viața ta.

 Această carte specială este plină de înțelepciune, de afirmații și de exerciții pe care le poți realiza pentru a comunica cu lumea angelică.

 Îngerii acționează ca o punte de legătură între lumea fizică și cea spirituală și foarte mulți oameni vorbesc despre ajutorul și călăuzirea primite de la acești mesageri remarcabili ai lui Dumnezeu.

 Folosind acest ghid practic, intitulat Totul despre Îngeri, vei afla cum să lucrezi cu îngerii pentru a-ți dezvolta înțelepciunea, pentru a-ți amplifica cunoașterea de sine și pentru a depăși obstacolele.

 

 Parcurgând această carte vei afla totul despre ierarhiile angelice, despre culorile îngerilor vei învăța cum să meditezi cu îngerii sau cum să practici vindecarea cu ajutorul îngerilor. De asemenea, există capitole dedicate conexiunii dintre îngeri și cristale, uleiuri esențiale sau astrologie.

Categorie: